Jessica Alba – Facebook-mama?

wenn3422816.jpg

Jessica Alba, 30,  synnytti siis lauantaina Los Angelesissa toisen tyttärensä. Näyttelijätär lienee tyypillinen nykypäivän äiti. Alba nimittäin tiedotti tuottajapuolisonsa Cash Warrenin kanssa tyttären syntymästä pian Twitterissä sekä tähden Facebook-sivuilla. ”Toivottavasti nautitte viikonlopustanne! Cash ja minä olemme erittäin onnellisia voidessamme kertoa teille tyttäremme Haven Garner Warrenin syntyneen.”

Eli vanhemmat olivat myös supernopeita ilmoittaessaan tulokkaan nimen. Toisaalta tämä on näppärää: olennaiset kerrottua yhdellä painalluksella. Taisin toimia tyttäreni synnyttyä samoin. Nimi kun oli jo valmiiksi päätetty.

Mitä mieltä te olette? Pitääkö lapsen nimeä pantata aina ristiäisiin saakka (jos sellaiset siis pidetään)?

Kommentit (5)
  1. Minä toivoisin saavani tietää tulevan kummityttöni nimen, koska olisin halunnut kaivertaa lahjaan nimen, syntymäajan, painon jne. Kyllä, sen voi tehdä myöhemminkin, mutta minusta on typerää juosta kultasepänliikkeessä koko ajan. Jos ei halua kertoa niin ei tule kaiverrustakaan. Tosin meidän tämänkertaiseen lahjaamme ei pystykään kaivertamaan mitään. Ensimmäisen kummityttöni nimi oli päätetty ennen syntymää ja meille annettiin arvoitus: ”Tämän niminen lapsi syntyi lempisarjassamme.” Oliin ihan täh, mikäköhän on niiden lempisarja!? Toinen vihje oli: ”Nimi on väärinpäin sellaisesta esineestä, joka minulla joskus oli, mutta ei ole enää, ja veljellämme on joskus ollut mutta ei ole enää.”

     

    Amme – Emma

  2. Yritettiin pantata nimeä ristiäisiin asti, mutta tylsähkösti idea lopahti noin 15 min ennen virallista ristiäistilaisuutta, kun pappi pyysi kummeilta allekirjoitukset kummipaperiin. Paperissahan lukee lapsemme tuleva nimi, eli se siitä ”salaisuudesta”.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *