Jessica Simpson yrittää rahastaa raskaudellaan?

wenn5744106.jpg

Hollywoodissa ollaan näreissään. Laulaja Jessica Simpsonin, 31, vatsa sen kun pyöristyy, mutta neito ei pihahda raskaudestaan sanaakaan.Vielä ei ole saatu edes virallista vahvistusta sille, että Jessica odottaisi esikoistaan kihlattunsa, ex-jalkapalloilija Eric Johnsonin, 32, kanssa.

Huhujen mukaan Jessica olisi vaatinut yksinoikeudesta raskausuutiseen ja tarinaan (!?!) tämän takana puoli miljoonaa dollaria. Ilkeät kielet ovat jo torpanneet neidon vaatimukset. Neito ei kuulema kuulu lainkaan julkkujen A-listalle, jotka tällaisia summia voivat esittää. Asiantuntijoiden mukaan myös puoli miljoonaa Jessican tulokkaan kuvista on liikaa vaadittu.

Vertailun vuoksi: People-lehti maksoi Jennifer Lopezille ja Marc Anthonylle peräti 3,86 miljoonaa euroa heidän kaksosten ensikuvista. Sittemmin lehti maksoi Christina Aguileralle reilu 960 000 euroa yksinoikeudesta kuviin vastasyntyneestä Max-pojasta.

Sarah Jessica Parker puolestaan poseerasi nyyttinsä kanssa aikanaan sairaalan ulkopuolella kuvaajille vallan ilmaiseksi.

Tälleen tavis-odottajana minulla on siis yksi ongelma vähemmän, kun ei tarvitse kilpailuttaa markkina-arvoaan.

kuva: AOP

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *