Jessica Simpsonin odotusvaatteet ovat oman miehen kaapista. Ja yksi muu ei niin tyylikäs odottajan vaatekerta!

spl513431_001.jpg

Amerikassa on päivitelty eilen kuvalle, jossa Jessica Simpson pitää yllään miehensä Eric Johnsonin YALE-hupparia, kun vatsa on luonnollisesti kasvanut toisen lapsen odotuksen myötä. Sanoisin, että tuosta on ihmettelyt aika kaukana ottaen huomioon, mitä kiskoin itse ylleni viime talvena! 

Esikoista odottaessani en tajunnutkaan, miten helpolla pääsin. Vaikka kiloja tuli 18, niin viimeiset kuukaudet olivat kesäkuukausia ja vielä viileitä. Minulla oli loppumetreille asti legginseissäni ja tunikoissani oikein miellyttävät oltavat. Tyttö syntyi elokuussa.

Noooh. Poijjan kanssa vatsa alkoi kasvaa heti, ja pahimmat kasvupyrähdykset tulivat sitä mukaa, kun ilmat kylmenivät. Kuljin tuolloin ulkona ainoastaan mieheni takeissa ja toppahousuissa. Katselin puistossa kateellisena äitiä, jonka laskettu aika oli käsillä ja ainoastaan hänen oman takkinsa etuosa oli pingottunut. Minulle taas jopa mies alkoi vihjailla, että venytän hänen vaatteensa pilalle.

Varsinkin työpukeutuminen asetti aikamoisia haasteita. Lasten kanssa ulkoillessa riitti, kunhan ei paleltanut, mutta työkeikoille menin oma takki auki. Työkeikoista ne, joihin piti pukeutua ns.virallisemmin olivat loppuajasta aikasta huvittavia. Vedin koko syksyn tammikuulle asti kahdella mustalla mekolla. Äitiysfarkut jäivät pieneksi viikolla 18. Lasketun ajan lähestyessä vedin kylmästi rennompiin tilaisuuksiin vaikkapa tällaista:

hevari.jpg

Eli mun kotihousut, joita lopulta ostin Henkkamaukasta muutamat ylimääräiset”siistimmiksi” housuiksi:D.Paitana GT:n normisti polviin asti ylettyvä tunika ja asusteena hikiläntit kainaloissa sekä painoa +20kg. Poika syntyi tammikuussa ja kaikella rakkaudella täytyy sanoa, ettei tuota talviodotusta ole yhtää ikävä. 

Jessicalla on woodissa vähän leppoisampaa ainakin ilmojen osalta. Onko teillä ollut odotusaikananne pukeutumisongelmia/vinkkejä, joilla helpotitte vaate-eloanne?

Aikaisemmin Kuplissa: Jessica Simpsonin raskaus: mikä on sopiva ikäero sisaruksille?

Kommentit (3)
  1. Eli tästä opimme sen, että säilökäämme ylisuuret t-paidat vauvalaatikkoon (ainakin se ken vielä uusista lapsista haaveilee:) Huh Mimosa, nostan hattua päiväkodissa raskaana työskentelevälle:) Ja tsemppiä Vierailijalle loppuodotukseen 🙂

  2. Oma odotusaikani oli varsinaista pukeutumisongelmaa.Mahani oli valtava ja olin töissä päiväkodissa. Eli vaatteiden piti olla hyvin käytännöllisiä ja hyvin kestäviä.

    Mutta ne ulkoilut ja vielä talvella. Eipä mahtunut miehen ulkoiluhousut kiinni, eikä myöskään takki. Piti töitä varten ostaa uusi valtavan kokoinen ulkoilutakki, onneksi sentää löysin sen alennuksesta.

    Parhaimpia äityisvaatteita taisi olla sellaiset vaatteet mitkä alunperin ei ollut äippävaatteita, kuten bändipaidat. Ne on muuten parhaimpia paitoja ison mahan kanssa. Ne on valmiiksi tosi leveitä ja isoja, joten niiden kanssa mahtuu isokin maha.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *