Joulukortti plastiikkakirurgi Rolf Nordströmilta – viiden tähden tissejä odotellessa..

rolf.jpg

On taas se aika, kun joulukortti-rumba on päättynyt ja voimme nauttia sadosta. Ainakaan vielä ei ole löytynyt voittajaa viime vuoden suosikki-joulukortilleni. Nimittäin tuolloin jouluja toivotteli Professori Rolf Nordströmin Plastiikkakirurginen sairaala..Odottelin koko vuoden yhteistyö-tarjousta, mutta toistaiseksi minulle ei ole tarjottu rasvaimua eikä uusia tissejä..Ehkä Rolle löysi jostain oikean viiden tähden toimittajan..

kortit.jpg

Joulukorteista ehtii nauttia tylsän vähän aikaa. Joten tänä vuonna ripustin viime vuonna säästämäni joulukortit esille jo viime viikonloppuna pitämiimme glögi-juhliin.

korit2.jpg

Ja tässä toisesta suuntaa. Sitä mukaa, kun uusia kortteja tulee, otan edellisen vuoden kortteja pois ja heitän menemään. Mutta en tietenkään Rolfia!

Onko joulukortti-hässäkässä teidän mielestänne mitään järkeä? 

Kommentit (4)
  1. Hei vielä tärkeä tiedote: tulin tänään töihin, ja Rolf Nordströmiltä oli tullut tänkin jouluna kortti. Tällä kertaa hän istuu pukin kanssa porojen kyydissä 😉

  2. No ei siinä kyllä mitään järkeä ole. Silti lähetin tänä(kin) vuonna kolmisenkymmentä joulukorttia, ja joka vuosi posti tuo minulle kortteja noin kymmenen. Pitäis ehkä alkaa tarkemmin harkitsemaan, kelle kortin lähettää 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *