Joulun trendiasu: Anne Kukkohovi ja torttu-mekko

annek.jpg

Anne Kukkohovi on keksinyt keinon, miten jouluna voi vetää vatsan täyteen suolaista ja makeaa, mutta näyttää samalla tyylikkäältä. Saanko esitellä: TORTTUMEKKO! 

–  Tämä on siitä armelias luomus, että vaikka muuten on piukkaa, niin vatsan kohdalle jää ruokailu-varaa. Söinkin äsken siis huoletta  joulutortun. Välillä Huippista kuvatessamme päälläni  on niin tiukkaa kuvausvaatettta , että en uskalla syödä, sillä kuvakulma on usein vielä sivusta. 
 
Ihana! Mistä ostit, kuka teki, paljonko makso?
 

annekselka.jpg

– Tämä on Paul&Joen, ja tilasin sen netistä. Minulla oli jo tähän tilaisuuteen varattuna toinen asu, mutta tämä muistui mieleeni, kun näin Emma-gaalan logon. Tämä ei näyttänyt ihan näin värikkäältä, kun tämän tilasin, Anne kertoi Emma-gaalan infossa.

Anne juontaa siis  Mica Ikosen kanssa Emma-gaalan Barona Areenalla 1.3. Gaalapukeutumisessa, ja usein muussakin pukeutumisessa Anne suosii yhtä periaatetta:

Vaatimattomuus ei kaunista!

Kuplia jää nyt 27.12 joulutauolle. Säkenöivää joulua teille kaikille <3

Aikaisemmin Kuplissa: Anne Kukkohovi kertoo, miltä tuntuu olla oikeesti hyvänäköinen/Tapasin Emma-gaala pressissä myös PMMP:n naiset, jotka kertoivat joululahja-vinkin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *