Jussi-gaalan parhaat asut vai sittenkin vilaveromodaa?

n_jussi6.jpg

Esittelin kaksi viikkoa sitten Kuplissa Kultaisen tv -gaalan muotia.  ”Aikamoista vilaveromodaa” oli teidän mielipiteenne. Eilisessä Jussi-gaalassa yleisilme näytti jo paremmalta. Vai mitä mieltä te viisaammat muoti-immeiset olette? Parhaan naisnäyttelijän Jussin saaneen Laura Birnin asun oli suunnitellut Tuomas Lampinen ja korut oli ostettu New Yorkista.

n_jussi4.jpg

Pamela Tolan housuasu oli virolaisen Kristina Viirpalun mallistosta.

n_jussi7.jpg

Krista Kososen asu oli jälleen Mert Otsamon suunnittelema. Plussaa, että Krista panostaa uudella asulla joka gaalaan. ”Viimeiset silaukset ommeltiin kymmenen minuuttia ennen lähtöä”, Krista kertoi.

n_jussi1.jpg

Miina Maasola luottaa tamperelaiseen DeadBirds&Lionheartin iltapukuihin.

Siis huom! Itselläni ei ole mitään ns. massamuotia tuottavia Vilaa ja Vero Modaa vastaan. Päinvastoin, pikku-pullukkana pukeudun näihin luomuksiin suht usein. Mutta ymmärrän kyllä kansainvälisyyden vaatimuksen, varsinkin näyttelijöillä ja tällaisissa gaaloissa.

Kuvat: Kari Kaipainen/A-lehdet

Kommentit (22)
  1. Muistelen, että joku toinenkin stara piti hänen vaatteitaan tässä vasta. En vain saa päähäni kuka. Kiitos TiinaMariN. lisä-infosta. Pamela on ollut kyllä suomalaiseksi gaala-pukeutujaksi harvinaisen rohkea. Livenä alusvaatteisiin ei kiinnittänyt niin huomiota kuin tässä fotossa. Mutta Pamelan sirolle kropalle sopii kyllä tuo yhdistelmä hienosti.

  2. TiinaMariN.
    11.2.2013, 14:20

    Kyllä noissa Kristiina Viirpalun asuissa alusvaatteet näyttelevät isoa roolia, aivan tarkoituksella. Esim. näissä: http://vimeo.com/54902855. On muuten huippu suunnittelijatuttavuus!

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *