Kadena Guessin 30-vee muotinäytöksessä: Viivi Pumpasella ei ole farkku-ongelmaa.

20120608_guess_003.jpg

Palaan siis vielä tunnelmiin viime perjantaisen Guessin sexy 30-vuotis juhlista. Guess kuuluu ehdottomiin suosikkimerkkeihini. Olen ostanut merkin laukkuja paljon Suomesta, mutta vaatteita enemmän Amerikasta, jossa valikoima on laajempi ja tuotteet halvempia. Minulla on Gessejäni aina biletopeista villatakkeihin ja kelloon, mutta yksi puuttuu. Nimittäin farkut. 

En voi kyllä syyttää Guessiä minulle istumattomista farkuista, sillä olen löytänyt elinikänäni ainoastaan kolmet itselleni istuvat farkut!  Yleensä ”istuvat” farkut ovat liian kireitä tai sitten löysemmät mallit saavat jalkani näyttämään poikkeuksetta siltä, mitä ne ovat: lyhyiltä ja paksuilta. On pitänyt vaan hyväksyä se, että tällaisia Viivi Pumpaselle(kin) (kuva yllä) täydellisesti sopivista farkkushortseista minun on turha haaveilla.

” Nämä farkkushortsit ovat illan näytösasujeni suosikit. Viihdyn kesällä tällaisissa shorteissa usein rennon t-paidan, fläpäri-sandaalien ja ison hatun kanssa.”

Myös näytöksessä mallina toiminut Sara Sieppi diggaili eniten farkuista.

20120608_guess_004.jpg

” Nämä ovat joustavat, mutta samalla  istuvat hyvin. Minulla ei ole vielä Guessin farkkuja, mutta näihin kyllä voisin sjioittaa.”

Tilaisuudessa oli esillä myös Guessin Style-Award-pokaali.

20120608_guess_008.jpg

”  Kukaan ei varmasti huomaa mitään, jos mä vaan nopeesti sujautan tän mun veskaan..”

Törmäsin pippaloissa myös ihanaan Huippis-Heleniin, joka tähtää nykyään näyttelijäksi. 

Sara Sieppi on taas oikeesti kiva julkkis.

kuvat: Jaakko Jaskari

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *