Kelly Osbournen ja muiden palkittu laihdutus. Milloin laihuuden hypettäminen loppuu?

Kuplia

Jennifer Hudsonin, Kelly Osbournen ja vaikka Nicole Richien painonpudotukset ovat esimerkkejä siitä, mitkä nostetaan aikamme tuhkimotarinoiksi. Yksi asia, jolla nostat kaikista varmimmin julkisuusarvoasi on nimittäin laihduttaminen. Eikä tämä päde valitettavasti vain viihdemaailmaan. Mutta tietysti showbisneksessä tämä näkyy normieloa räikeämmin. Sen jälkeen, kun nollakoko lähenee, alkaa palkintoja sadella, kuten Kelly Osbournelle eilen.

Tämän näköisenä Kelly Osbourne pokkasi siis eilen Cosmopolitanin Woman Ultimate Awards -palkinnon.

Olisiko tyylipalkinto hoidettu kotiin näillä kiloilla, vaikka Kelly olisi pitänyt täysin samoja rättejä yllään? No ei, koska yksinkertaisesti sellaiset vaatteet, joilla tyylipalkintoja pokkaillaan, näyttävät useimmiten hyvältä vain laihojen yllä. Onko kyse siis kiloista vai tyylistä? Lyttäsivätkö "muotikriitikot" aikoinaan Kellyn kiloja vai vaatteita?

Nicole Richie oli täysin normaalipainoinen tyttö, kun he kuvasivat Paris Hiltonin kanssa The Simple Life -sarjaa.

Nicole antautui kuitenkin julkiselle paineelle  ja laihdutti itsensä nolla-kokoon.

Olen itse opetellut tässä 30ndFABULOS-kuurini aikana entistä enemmän pois ajatuksesta, että laihempana kelpaan paremmin, olisin onnellisempi ja diipadaapa. Yritän myös olla hämmästelemättä Christina Aguileran kaltaisia jojo-laihdutuksia, vaan keskittyä enemmän vaikka kuuntelemaan ihan, että millaista musaa se on nyt tehnyt, millaisia asiota hän nostaa haastatteluissa esille ja millaisella sydämen viisaudella hän suhtautuu asioihin.  Ja kun maailma seuraa Jessica Simpsonin painonpudotusurakkaa, en aio uutisoida sen lopputulosta sanallakaan.

Keksiikö joku muita keinoja, miten laihuudelle voisi antaa vastaisuudessa vähemmän painoarvoa?

Kuvat: Splash News

 

 

Kommentit

SatuM (Ei varmistettu)

Jos joku tuttuni on laihtunut en kommentoi asiaa muuten kun sanomalla, että näytätpä hyvinvoivalta. Jos hän siis todella näyttää.

Puppe (Ei varmistettu)

Itse aion ainakin "hypettää" normalipainoa niin kauan kuin tutkimustulokset kertovat karua tarinaansa siitä että esim. terveitä lihavia on 10-40% ja muut ovat sitten mitä ovat, ylipainon terveyshaittoja ei voi kukaan kiistää. Aion myös jatkossakin olla iloinen Jennifer Hudsoneiden ja Kelly Osbournejen puolesta, oli syy heidän laihduttamiseensa mikä tahansa, mielestäni kumpikin näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta nykyään.

Pineapplehead

Ajattelin tismalleen samaa, kun luin tänään uutisen Kellyn palkinnosta! Tosin jos katsoo neiti Osbournen pukeutumista menneinä vuosina ja vertaa nykyiseen, siis painosta riippumatta, niin onhan tuo muutos edukseen. Tuskinpa entinen pulska Kelly olisi silti palkintoa saanut, vaikka kuinka olisi tyylikäs. :/

Niin omassa elämässä kuin mediassakin pitäisi suosia linjaa, jossa kehuu naisia heidän luonteensa, saavutustensa, tyylikkyytensä jne. perusteella ja jättää koko painoasia täysin pois keskusteluista!

New improved formula

Mikä Suomen koko vastaa nollakokoa? Mulle ei oo vieläkään selvinnyt, vaikka oon googletellut jne. US 2 vastaa Suomen kokoa 32.. Myydäänkö Suomessa edes koon 32 pienempiä vaatteita?

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Normaalipaino on aina  jees, mutta mielestäni laihduttamisen/laihuuden hypettäminen ei vähennä ulkonäköpaineita.   Kannattaa muistaa, että kuvat suurentavat. Tähdet näyttävät tunnetusti paljon pienemmiltä livenä. Luulen, että Kellykin on aikasta laiha jo. Kuvissa usein alipainonen näyttää hoikalta, hoikka normaalilta, normaali rehevältä jne.  En kyllä Suomessa ole nähnyt 32 pienenmpää kokoa, ei ole ollut tarvetta ;)

Vähän aiheesta lisää täällä.

New improved formula

Juu ei mullakaan tarveta ole ollut, mut oon vaan ihmetellyt, et mikä tuo niin surullisen kuuluisa nollakoko oiken on..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.