Kelly Osbournen ja muiden palkittu laihdutus. Milloin laihuuden hypettäminen loppuu?

jennifer-hudson.jpg

Jennifer Hudsonin, Kelly Osbournen ja vaikka Nicole Richien painonpudotukset ovat esimerkkejä siitä, mitkä nostetaan aikamme tuhkimotarinoiksi. Yksi asia, jolla nostat kaikista varmimmin julkisuusarvoasi on nimittäin laihduttaminen. Eikä tämä päde valitettavasti vain viihdemaailmaan. Mutta tietysti showbisneksessä tämä näkyy normieloa räikeämmin. Sen jälkeen, kun nollakoko lähenee, alkaa palkintoja sadella, kuten Kelly Osbournelle eilen.

spl453024_001.jpg

Tämän näköisenä Kelly Osbourne pokkasi siis eilen Cosmopolitanin Woman Ultimate Awards -palkinnon.

bcn070204a_01.jpg

Olisiko tyylipalkinto hoidettu kotiin näillä kiloilla, vaikka Kelly olisi pitänyt täysin samoja rättejä yllään? No ei, koska yksinkertaisesti sellaiset vaatteet, joilla tyylipalkintoja pokkaillaan, näyttävät useimmiten hyvältä vain laihojen yllä. Onko kyse siis kiloista vai tyylistä? Lyttäsivätkö ”muotikriitikot” aikoinaan Kellyn kiloja vai vaatteita?

ma121203a_03.jpg

Nicole Richie oli täysin normaalipainoinen tyttö, kun he kuvasivat Paris Hiltonin kanssa The Simple Life -sarjaa.

spl449094_002.jpg

Nicole antautui kuitenkin julkiselle paineelle  ja laihdutti itsensä nolla-kokoon.

Olen itse opetellut tässä 30ndFABULOS-kuurini aikana entistä enemmän pois ajatuksesta, että laihempana kelpaan paremmin, olisin onnellisempi ja diipadaapa. Yritän myös olla hämmästelemättä Christina Aguileran kaltaisia jojo-laihdutuksia, vaan keskittyä enemmän vaikka kuuntelemaan ihan, että millaista musaa se on nyt tehnyt, millaisia asiota hän nostaa haastatteluissa esille ja millaisella sydämen viisaudella hän suhtautuu asioihin.  Ja kun maailma seuraa Jessica Simpsonin painonpudotusurakkaa, en aio uutisoida sen lopputulosta sanallakaan.

Keksiikö joku muita keinoja, miten laihuudelle voisi antaa vastaisuudessa vähemmän painoarvoa?

Kuvat: Splash News

 

 

Kommentit (6)
  1. Juu ei mullakaan tarveta ole ollut, mut oon vaan ihmetellyt, et mikä tuo niin surullisen kuuluisa nollakoko oiken on..

  2. Normaalipaino on aina  jees, mutta mielestäni laihduttamisen/laihuuden hypettäminen ei vähennä ulkonäköpaineita.   Kannattaa muistaa, että kuvat suurentavat. Tähdet näyttävät tunnetusti paljon pienemmiltä livenä. Luulen, että Kellykin on aikasta laiha jo. Kuvissa usein alipainonen näyttää hoikalta, hoikka normaalilta, normaali rehevältä jne.  En kyllä Suomessa ole nähnyt 32 pienenmpää kokoa, ei ole ollut tarvetta 😉

    Vähän aiheesta lisää täällä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *