Kirja lukematta. Tentti huomenna. Vinkkejä?

spl510579_001.jpg

En ole ehtinyt yhtään fiilistellä Justin Bieberin Suomen visiittiä, sillä minulla on ongelma. Minulla on huomenna ensimmäinen tentti kahteen vuoteen (ollut pari nahkakantista muuttujaa), ja lukematta on vielä tämä:

kirja.jpg

Aikaa on nyt noin 22 tuntia ja sivuja 417.  En ole ikinä yrittänyt tällaista tärppilukua aikaisemmin. Päinvastoin. Olen joutunut aloittamaan valmistautumisen aikaisin, sillä olen h.i.d.a.s. Sen sijaan olen ihaillut niitä kylmähermoisia viime tippaan jättäjiä, jotka lopulta suorittavat tentin kuin tentin. Miten te sen teette? ( tai jos Postmetropolis – critical studies of cities and regions -teos sattuu olemaan tuttu, voin ottaa vastaan vaikkapa tiivistelmän kirjasta tai jonkinnäköisen oppitunnin Skypen välityksellä:) ).

Huomenna Kuplia palaa taas normisettiin, eli julkkikisiin. Jos selviydyn tenttiyöstä hengissä, kipaisen huomenissa yliopistolta palatessani kyllä hotelli Kämpin kautta, jos vaikka Justinia näkyisi. Hartwall Areenan edustalla oli aamulla näkynyt makuupussissa nukkuvia tyttösiä.. Oiskohan tentistä voinut pyytää helpotusta Justinin konsertin jälkeisen päivän kunniaksi? Tai Voicen finaalin jälkeisen päivän kunniaksi? Osalle faneista on siis annettu koulusta tämän päivä konsertin takia vapaaksi;)

Aiheesta Lilyssä: Kun yritän tarttua graduuni/ Vinkkejä pääsykokeisiin lukemiseen

Aikaisemmin Kuplissa: Kun huomaat eläväsi Tahdon asiaa todeksi. / Voice of Finland vs. Idols

Kommentit (6)
  1. Kiitos kaunis teille kaikille vinkeistä. Kysymykset olivat aika eksakteja, että luulen, että reputan tentin yhden kysymyksen osalta (oli toka kerta tässä elämässä). Mutta sain aika hyvin luettua kirjaa tuolal sisällysluettelo-periaattella. Nukuin myös kuusi tuntia, kun Jdid neuvoi 🙂 Jos en saa tenttiä läpi, olen seuraavalla kerralla viisaampi lukija -kiitos teidän. Jos sitkään ei onnaa, laitan kirjan tyynyn alle ja toivon parasta:)

  2. Laita kirja tyynyn alle yöksi. Informaatio imeytyy yön aikana aivoihin 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *