Kristiina Wheeler: Näin selvisin masennuksesta

kr.

Kristiina Wheeler tietää, miltä tuntuu, kun ei ole jaksa nousta moneen päivään sängystä, vaikka ei saisikaan unta. Laulajalla diagnosoitiin masennus muutama vuosi sitten. Kristiina on halunnut puhua selvitysmiskeinoistaan avoimesti, jos voisi vaikka auttaa jotakin toista.

– Jos joku on viemässä sinua hoitoon, mene. Jos sinulla tehdään diagnoosi, käy prosessi loppuun.

– Puhu. En olisi selvinnyt ilman ystävien tukea.

– Jos pystyt, toimi väkisin. Pakotin itseni alkuun urheilemaan, ihmisten ilmoille ja tekemään taas musikkiia.

– Koska olin lieventänyt ahdistusta juhlimalla, olin turpea. Yllättäen lymfahoito, jota otin kolmen kerran kuurin auttoi. Kaikki paska lähti kropasta pois.

– Olen jatkanut puhdistautumista hot joogalla. Fyysisellä hyvinvoinnilla on yllättävän paljon yhteyttä mielentilaan.

kr2.

Masennus-kokemuksia on tietysti yhtä monia kuin kokijoitakin. Kristiina on tehnyt ulkopuolisuuden kokemuksestaan kappaleen, Muukalainen.

” Aikaisemmin otin muiden mielipiteet turhan raskaasti. Nyt ajattelen, että on ihan ok olla uniikki”

http://www.youtube.com/watch?v=sBTVz6HGHV4

Kommentit (6)
  1. Jossain Me Naisissa Kristiina avautui asiasta kyllä jo reilu vuosi sitten joten asia ei sinällään oo mikään uusi. Minusta on vaan hyvä, että julkkiksetkin puhuu näistä asioista. Lisäksi pahaolo on aina subjektiivista. Ei toiselle voi mennä sanomaan, että sullahan on kaikki asiat hyvin, että sulla ei oo oikeutta olla masentunut. Tsemppiä kaikille masentuneille ja myös niille jotka voivat hyvin! 🙂

  2. Eikä ole tarkoitus tällaisilla postauksilla arvottaa vertailla kenen kärsimykset ovat pahimipia, uskon, että näistä voi aina joku saada vertaistukea oli masennuksen/diagnoosin aste mikä tahansa. Tsemppiä Kumiankka Sinulle

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *