Kuvat Katie Holmesista viime päiviltä kertovat, ettei eropäätös Tom Cruisesta ollut helppo

Kuplia

Unohtakaa kevät erotilastojen kuumentajana. Tänä vuonna Hollywoodissa erotaan kesällä! Vielä ei ole saatu lopullista vahvistusta aamun Aftonbladetin uutiselle, että Katie Holmes ja Tom Cruise ovat eroamassa. Paljon kertonee, että Cruisen tiedottaja ei kieltänyt asiaa. No kummallisen kauan Katie skientologiaan hurahtanutta Cruisea jaksoikin... Viime päivien kuvat parin New Yorkin asunnossa majailleesta Katiesta kertovat, että ihan helpolla tähänkään eropäätökseen ei ole päädytty.

Toisaalta iloa tuo parin yhteinen tytär Suri Cruise, jonka kanssa Katie shoppaili New Yorkissa tiistaina. Suri poseraa tottuneesti kuvaajille.

Lilyssä aikaisemmin jo kyseltiin, kenen julkkisparin ero on järkyttänyt teitä eniten? Pohdin aikasemmin Johnny Deppin sekä Vanessan eroa, sekä miksi Hollywoodissa on niin vaikea saada homma suhdehommat toimimaan.. Katien ja Cruisen Suri-tytär on nyt kuusi. Panikoin aikaisemmin, että apua, tyttäreni on kuin Suri Cruise!

Kuva: Splash

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis miten nämä kuvat kertovat, ettei eropäätös ollut helppo?? Ei ollut perusteltu, enkä kyllä itsekään näe, vaikka kuinka yritän tiirata.

Vierailija (Ei varmistettu)

No näyttäähän Katie normaalia riituneemmalta

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan riuku on rassukka :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Kulissiavioliitto ohi! Onnea molemmille, mutta sääliä en anna.

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Hyvä Vierailija(t), tosiaan kuten f-book linkkauksessani kirjoitin, alemmassa kuvassa Katie näyttää enemmän siltä, että olikin aika päästä siitä kohdunsyöjästä eroon. Noh, ylläolevassa kuvassa Katie näyttää normaaliakin riutuneemmalta ja laihtuneemmalta. Ihmisyyden nimissä en kuitenkaan halunnut mässäillä näillä kuvilla enempää, vaan valitsin kuvan jossa Katie hymyilee hiukan. 

tiiti
ite puin

Eikö se nyt kuitenkin syönyt istukan eikä kohtua :D

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Tiiti joo istukansyöjä vs. kohdunsyöjä. Tietoisesti valittu liioiteltu tehokeino :) en tiedä olisinko suosittu vai nou skientologi-piireissä, sillä mulla on ollut molemmissa raskauksissa keskivertoa suurempi istukka..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.