Lisää look-alike staroja ja niiden lapsia

1366053081_reese-witherspoon-560.jpg

Hyvää äitienpäivää toivottavat Reese Witherspoon ja lapset: Ava, 14, ja Deacon, 10. Ava ja Reese ovatkin samaa -kuin kaksi marjaa osastoa – kuten Cindy Crawford ja Kaia-tytär. Ava ja Deacon ovat Reesen ensimmäisestä avioliitosta näyttelijä-komistus Ryan Philippen kanssa. Reesellä on myös vuoden ikäinen poika aviomiehensä Jim Tohtin kanssa. 

spl528136_001.jpg

Kyllä tuosta Uma Thurmanin Maya-tytöstäkin äitinsä näköä löytyy. Maya täyttää kesällä viisitoista ja haaveilee näyttelijän urasta.

tuisku1.jpg

Entäpä Tuiskun Antti ja Tuula-äiti. Tein muutama viikko sitten heidän kanssaan äitienpäivä-juttua, ja Antti kertoi muistuttavan luonteeltaan ja ulkonäöltään enemmän äitiään ja isosisko Henna taas perheen isää.

” Mökillämme ollessa huomaa, ketkä siellä ovat äänessä. Emme äidin kanssa koskaan jää seinäruusuiksi tai tuppisuiksi. Sanomme aina rehellisesti, miten asiat meidän mielestämme ovat. Tämä on varmasti meidän molempien hyvä ja huono puoli. Välillä olisi ollut hyvää pitää sisällä ne asiat, jotka tuli sanottua. Ulkopuolisten silmissä saattaa näyttää, ettemme osaa rauhoittua hetkeksikään.”

Usein ulkoinen yhdennäköisyys on helpompi sietää kuin se, että huomaa toistavanasa vanhemman ärsyttäviä piirteitä. Tai huomaa lapsessaan samat käytösmallit ja luonteenpiirteet kuin itsellään.  Meillä se on kärsimättömyys, joka kulkee suvussa. Ja se näkyy jo tyttäressäni. Onneksi poika on perinyt isänsä rauhallisuuden. Mites teillä?

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja äitiensä lapsille <3

Aikaisemmin Kuplissa: Cindy Crawford ja tytär /Ei mennyt synnytys kuin Beyoncella

Kuvat: Splash News/Kirsi Tuura

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *