Lo-lo-lo-lo-lomalle!

wenn1455642.jpg

Näissä  tunnelmissa mietin, joko uskallan päivittää meilit, kännyt ja työt off-statukseen. Pidän kesäloman myös bloggailusta, palaan linjoille 2.8 tiistaina.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan minulla piti olla hommat paketissa jo perjantaina: maanantaina vain piipahtaisin töissä laittamassa muutaman pätkän taittoon. Mutta ei. Lopulta kirjoitin perjantai-yönä, sekä sunnuntaina huvilalla , jossa vietimme miehen sukulaisten luona muuten nastan viikonlopun. Eilen lopetin viimeiset hommat puolilta öin. Mutta omasta saamattomuudesta tässä rokotettiin. Ja lomalle lähtiessä muistuu aina yllättävän monta hoidettavaa asia mieleen, joihin menee melkein koko päivä.

Tyttäreni syntymän jälkeen kesälomani ovat olleet – no öh- hieman erilaisia. Tänä kesänä ohjelmassa on Muumimaailma, Ti-ti-Nallen talo (kävimme siellä viimeksi viikko sitten :/), Linnanmäki ja Särkänniemi myös toistamiseen. Onneksi kesällä myös mummit ja papat lomailevat, joten mamma viettää kyllä myös laatuaikaa keskenään ainakin Tammerfesteillä ja Tallinnan kauneushoitoloissa. Neljän päivän omalla lomalla aion viettää myös ihan keskenäni rantapäiviä, lukea kevään aikana lomalle säästämäni kirjat sekä nähdä niitä kavereita, ketkä sattuvat  olemaan kulmilla. Muuten loma on aikasta aikataulutettu: kaikkien sukulaisten, kavereiden ja mökkivisiittien aikataulujen yhteensovittaminen on vain pakko tehdä, vaikka kuinka haluaisi spontaanisti lomailla. Ja ainakin viime kesänä palasin samantapaisen loman jälkeen jo into piukeena töihin  täynnä motivaatioita, ideoita ja tarmoa töihin. Samaan odottelen nytkin. Ihanaa heinäkuuta kaikille!

 

Kuva: AOP

Kommentit (1)
  1. Anna Karhunen
    5.7.2011, 09:19

    Loistavaa lomaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *