Madeleinen Chris – älä nyt mokaa!

madde.jpg

Prinsessa Madeleine edusti eilen Nobel-juhlassa ilman kihlattuaan Chris O`Neilliä. Kummalliseksi kuvion tekee se, että

A) kunkku antoi Chrislle luvan tulla kemuihin. Varmaankin varsinkin noi ruotsalaiset vähän niinku odottelivat Chris sua sinne.

B) samana päivänä kun juhlat olivat, Chris kiukutteli ja näytteli paparazzeille New Yorkissa keskisormea.

spl244797_001.jpg

– Nyt loppu toi fotaaminen, tai kohta  mää kaivan täältä ton ton ton mun keskarin!

Nobelit ovat yksi näkyvimmistä tilaisuuksista, joihin Ruotsin kuninkaalliset osallistuvat. Chris varmasti tietää, että häntä odotettiin juhlallisuuksiin. Vaikka Madde ei kuulu todellakaan lempikuninkaallisiini, niin nyt toivon, ettei tämä suhde ole karitumassa. Kaksi lyhyen ajan sisällä purkautunutta kihlausta, kun kaikki alkoi näyttää hyvältä, olisi turhan kova paikka kenelle tahansa. Madeleine näytti eilen valtaistuimellaan aikasta totiselta…

Chris on varmaan alkanut pikkuhiljaa tajuta, mitä prinsessan puolisona oleminen vaatii. Onkohan niin, ettei hän kestäkään julkisuuden paineita tai sitten pilallehemmoteltua Madeleinea? Mutta käyttäytyä kannattaisi! Vai osaatteko kuvitella, että Victorian Danielia olisi joskus kuvattu keskari pystyssä kylillä?

Kuvat Splash News

 

 

Kommentit (2)
  1. Ei ole varmana helppoa kuninkaallisilla, saati sitten sukuun naiduilla tai sellaiseksi aikovilla. Olisihan se kenelle tahansa shokki joutua yhtäkkiä paparazzien piirittämäksi mutta joo, nyt on kyllä Chrisulta jäänyt käytösoppaat lukematta. Maddelle kyllä soisi jo vähän parempaa flaksia, vaikka ymmärränkin että tosipaikan tullen saattaa monella jannulla mennä pupu pöksyyn.

    Ja todellakin, Daniel ja keskari ovat täysin mahdoton yhdistelmä. 

  2. Tuollainen miljonääri voi saada monta yhtä nättiä tyttöä ilman julkista painetta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *