Mekko kuin Kelly Osbournella. Mistä iltapuku Linnan juhliin?

spl350801_002.jpg

Saan kunnian mennä tänä vuonna töihin linnan juhliin. Jeeee, mutta arvasin! Iltapuku on yhä hankkimatta, vaikka olen tiennyt tästä keikasta jo kuukausia. Vaikka haaveilen sinisestä ehkä tuollaisesta samantapaisesta luomuksesta kuin Kelly Osbournella tai jostain tällaisesta pehmeästi laskeutuvasta mallista:

linna.jpg

niin tosiasia on se, että olen siellä työtehtävissä ja puvun on oltava käytännöllinen (sopii hyvin noihin molempiin ylläoleviin pukuihin). Ja että jos koska kun haluaa löytää kivan puvun oikean värisenä ja kokoisena huomenna kuudessa tunnissa ( tämän verran olen varannut puvun etsintään aikaa), ei tehtävä ole kuulema kollegoiden mukaan ihan helppoa.  Mistä ihmeestä siis löydän ihan mahtavan, muttei liian huomiotaherättävän puvun VUOKRALLE?  

Jos te ihanat trenditietoiset tiedätte joitakin hyviä kauppoja, jotka vuokraavat iltapukuja niin kertokaa ihmeessä. Itse olen sopinut tapaamisen ainakin Suomen pukuvuokraamoon..

Kuva (yllä): Splash News

Kommentit (5)
  1. Kiitos kaikille vinkeistä. Päädyin aika basiciin valintaan. Pitää aloittaa ensi vuonna homma hieman aikaisemmin..Ja hauskoja jatkoja Minna. Olen ollut siellä aikaisemmin, ja ihmisillä siellä myös paljon pikkumustaa yms., eli ei tarvitse älytöntä asupaniikkia sen takia ottaa 🙂

  2. Play it again Sam Kruunuhaassa! Aivan ihania mekkoa vuokralle tai omaksi. Ei varmasti toista samanlaista tule vastaan jos tuolta vuokraa. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *