Miksi haluaisin nähdä prinsessa Madeleinen häät töllöstä?

madde_0.jpgAsetin itselleni tämän syvällisen kysymyksen siitä syystä, että en ole ikinä liiemmin pitänyt Madeleinesta. Oikeastaan olen haukkunut hänet hemmotelluksi, itsekkääksi rinsessaksi, joka on paennut tosiasioita karkuun New Yorkiin. No joka tapauksessa, petyin, kun Expressen uutisoi, että 8.6 Tukholmassa pidettäviä häitä ei televisioida ollenkaan, sillä häät ovat huomattavasti pienemmät kuin isosiskon Victorian vuonna 2010.. Miksi minä sitten haluaisin nähdä häät?

1.) No koska olen aiina seurannut Ruotsin hovia. Victoria, Madeleine ja Carl Philip ovat samoja ikiä, joten varmaan siksikin heidän etuoikeutetun erikoista elämäänsä kultaisissa häkeissä on ollut luonteva seurata.

2.) Ja kuninkaalliset häät ovat ihan parhaita! Kun Kate ja William menivät naimisiin, pidin ystävilleni prinsessa-juhlat, joissa seurasimme seremoniaa kruunut päässä, K&W -leivoksia syöden.. Nyt olisi taas hyvä syys pitää kruunu-valvojaiset!

modde2.jpg

3.) Minua myös kiinnostaisi nähdä, kuinka rakastuneelta pari vaikuttaa hääseremoniassaan. Chrisistä on nähty aika erikoisia puolia viime aikoina, ja hänen ilmeitään haukuttiin kihlajaiskuvissa tympääntyneeksi. Victorian ja Danielin häät olivat niin koskettavat. Maanläheinen pari oli ollut kauan yhdessä, ja silti he olivat yhä vain aidosti rakastuneita. Ja se Danieliin puhe <3 Maddella tuntuu olleen kiire naimisiin, sillä hän on ollut Chris O`Neillin  kanssa yhdessä vain reilun vuoden..

Luulen, että hovi haluaa pitää häät matalammalla profiililla siksi, että Madeleine jäänee asumaan New Yorkiin. Ja siitä alkaa sitten polemiikki, että miksi verorahoja on käytetty muualla asuvan prinsessan luksus-juhliin…

Kuvat: Ruotsin hovi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *