Milloin Madonna ei ole enää Madonna?

madonna_nipplle.jpg

Voiko  naislegenda esiintyä uskottavasti  yli viisikymppisenä? Tätä olen miettinyt Madonnan MDNA -kiertueen vastoinkäymisiä seuratessa. En tiedä, onko se vain median kautta välittynyttä kuvaa, mutta jotenkin Madonnan uskottavuus on saanut kolauksen. Lauantain Hesarin kirjoitus tiivisti aika hyvin tähän asti ilmenneet tuntoni. En haluaisi liittyä yhdeksi niistä, joka valittaa Madonnan menneen nännin vilautuksineen menneen liian pitkälle. Koska en ole varma, olisinko samaa mieltä, jos hän olisi tehnyt saman tempun kaksikymmentä vuotta sitten.. Toisaalta tiedän, että vilauttelu tuskin oli mikään päähänpisto, vaan varmasti harkittu teko, sillä Madonna, jos kuka tietää, miten skandaali-mediakynnys ylitetään. Nyt temput ovat kääntyneet kiertueen kiinnostavuuden sijaan tähteä vastaan.Ne tuntuvat ennemmin paniikkiratkaisulta yrittää saada stadionit täyteen.

mdna.jpg

Madonnan olemattomasta yhteydenpidosta faneihin sosiaalisessa mediassa on myös keskusteltu paljon. Melkein toivoin, ettei MDNA lähde tähän kilpailuun mukaan, sillä hänen KUULUU olla etäinen ja viileä. Uskon, että Madonna ajaa tosissaan homojen oikeuksia, sillä sitähän hän on aina tehnyt. Mutta kuitenkin yleisö tulee keikalle ensisijaisesti katsomaan show`ta, ei kuuntelemaan poliittisia palopuheita. Aikaisemmin Madonna on saanut viestinsä sopivasti usutettua show`hun, mutta miten oli nyt? Eilisestä Helsingin konsertista olen jäävi sanomaan mitään, sillä juhlimme eilen nelivuotiaan synttäreitä. Minulla oli onneksi kirjeenvaihtajia paikalla, jotka eivät lähteneet vielä kaivamaan Madonnan uralle kuoppaa..Oliko joku teistä eilen keikalla? Kertokkee pliiiis fiiliksiänne.

Kuva: Splash

 

Kommentit (9)
  1. Kiitos teille, itse olen kuullut aika ristiriitaista palautetta keikasta. Tuo uskottavuuden luominen on niin hienosäätö-hommaa, oma taiteenlajinsa. Kristaliina, ja imetysliivit tosiaan! En huomannutkaan 😀 Tämä kertonee myös siitä, että vilauttelu oli suunniteltu..harvempi kai imetysliiveissä huvikseen hengailee.

  2. Itse konsertista pidin, mutta – ainakin siellä missä itse istuin – niin äänentoisto oli kammottavan surkea: ääni tuli liian lujaa ja rikkoi ja särki todella pahasti. Ääniongelma jäikin minulle oikeastaan ainoaksi negatiiviseksi muistoksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *