Missä ihmeessä luuhaa Robbie Williams?

spl399052_001.jpg

Ukkoutunutko?  Löysin eilen kuvatoimiston sivuilta kuvia, joissa Robbie Williams  ja tämän viidennellä kuulla raskaana oleva vaimo, Ayda, poistuivat studiolta Hollywoodissa. Selasin viimeisen vuoden aikana Robbiesta otettuja kuvia, ja totta se on: Robbien ulkomuoto on hieman muuttunut sitten viime vuonna päättyneen Take That-yhtyeen comeback-kiertueen (kuvassa alla).. 

spl250309_002.jpg

Briteissä arvioitiin, että Robbien  lähteminen lopulta Take Thatin kelkkaan kielii siitä, että Robinin vuonna 2009 julkaiseman albumin myyntilukemat olivat pettymys. Huonot myyntiluvut jäivät kuitenkin Robbien paluukonsertin peittoon, sillä Robbien paluukeikka näyettiin livenä 250 elokuvateatterissa ympäri maailman, joten samalla tehtiin live-yleisön maailmanennätys.. Tästäkin huolimatta Robbie lopulta hyväksyi kerran aikaisemmin hylkäämänsä Take Thatin paluukonsertti-tarjouksen..

spl232875_001.jpg

Beverly Hillsissä Aydansa kanssa asuva Robbie tuntuu kuitenkin vielä onneksi tekevän musiikkia. Pariskuntaa saadaan paparazzattua vain harvoin yhdessä, tai sitten jenkki-paparazzit eivät niinkään ole kiinnostuneita brittitähdestä. Toivotaan, että Robbien ulkomuodon muuttuminen on tällä kertaa positiivista ukkoutumista, eikä päihteiden tai ruuan ahmimisesta johtuvaa, kuten herran hulluimpina vuosina.

Minusta Robbie on ollut harvoja karismaattisia ja kiinnostavia miesartisteja, jonka tekemisiä olen jaksanut seurata. Robbie on kuitenkin mukavuudenhaluinen tapaus, joten mitä luulette, jaksaakohan mies vielä yrittää tosissaan paluuta huipulle?

Aikaisemmin Kuplissa ihmeteltiin myös, mitä ihmettä on tapahtunut Mikko Leppilammelle ja Frendien Joeylle.

Kuva: Splash

 

Kommentit (5)
  1. Ehkä robbie saavutti ns. Jo kaiken konserteillaan ja maailmanennätyksillään ja miljoonatuloillaan, mutta syy miksi robbie on päässyt noin pitkälle on kuitenkin se intohimo musiikkiin ja esiintymiseen. Ihan varmasti innostuu vielä tekemään levyn ja suuren kiertueen ja toivottavasti eksyisi Suomeenkin vielä kerran. Lapsi tosin hidastaa menoa varmaan hiukan:p

  2. Robbie on loistava ja tulee aina olemaan loistava ♥

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *