Mitä Katie Holmes tietää? Ja muut aiheeseen liittyvät olennaiset spekulaatiot.

katiesuri.jpg

Tätä kysyy siis uusin US Weekly ja  moni muu. Vajaan kahden viikon mediataukoni aikana ei ole ollut kuin yksi ulkkisjulkkis-uutinen: Tom Cruisen ja Katie Holmesin avioero. Katie on mielestäni säilyttänyt hässäkässä hyvän media-strategian. Lähes päivittäin hänet kuvataan parin Suri-tyttären kanssa milloin missäkin New Yorkissa: eläintarhassa, eläinkaupassa jne . Eilen kaksikko shoppaili samis-kuteissa (kuva yllä). Katie näyttäytyy kuten aina,  hyväntuulisena ja hillitynä. Illalla kaksikko oli tosin joutunut pieneen auto-onnettomuuten, kun Katen ohjaama auto oli törmännyt jäteautoon.

spl416095_002.jpg

Suri, Katie ja Kathleen-isoäiti Central Parkin eläinpuistossa viime viikolla.

Otsikon kysymys on sinällään aiheellinen, että lopulta avioerosta ja Surin huoltajuudesta (Katie siis sai huoltajuuden) sovittiin aika nopsassa ajassa. Ja vaikka Katie näytti erouutista edeltäneinä päivinä myös riutuneelta, kyseessä tuskin oli valtaisa ikävä, jota hän laskeskeli tulevaisuudessa tuntevansa ex-siippaansa kohtaan, vaan päällimäisenä lienee ollut huoli Surin huoltajuudesta. Pimittäessään ero-aikeita Katie toimi siis kuin kuka tahansa lastaan rakastava äiti, joka ei halua sitouttaa lastaan koko maailman kummastelemaan kulttiin.

Tähän saakka muun muassa (ainakin huhuttua) tapahtunutta:

* Erouutisen myötä ex-lahkolainen paljasti, että Holmes pelkäsi kokevansa Cruisen edellisen vaimon Nicole Kidmanin kohtalon, jonka yhdessä Cruisen kanssa adoptoimat lapset olisi käännyttetty skientologi-piireissä äitiään vastaan.

* Hurjin Cruiseen kohdistuva syyte tuli viime viikolla, kun hänen väitettiin eristäneen Surin viideksi kuukaudeksi kodin(kuva alla)  ikkunattomaan huoneeseen. Tämä tuskin pitää paikkaansa, sillä luulisin, että joku olisi huomannut, jos paparazzien jatkuvasti ikuistamaa Suria ei olisi kuukausiin näkynyt..

spl245846_003.jpg

Vielä ei ole uutisoitu, miten käy parin vaatimattomalle Hollywoodin lukaalille..

* Eropapereiden sisällöstä 75% koskee Suria. Sopimuksessa on muun muassa tarkasti määritelty, ettei kumpikaan vanhemmista saa puhua toisesta Surin kuullen negatiiviseen sävyyn. Tämä koskee myös uskontoa.

Ajatelkaa jos kaikkien näiden spekulaatioden ja salaliittoteorioiden jälkeen liiton päättymissyys olisikin ihan perintäinen hollywoodilainen: emm ehtineet nähdä toisiamme, intohimo lopahti jne..

Linkkejä: kuvat Katie Holmesista erouutista edeltäneenä päivänä. Apua, tyttäreni on kuin Suri Cruise!

Kuvat: Splash

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *