Mitä yhteistä on rakastamissasi miehissä? Muistuttaako nykyinen exääsi? No Marc Anthonyllä muistuttaa!

Kuplia

Awwww, ovatko Jennifer Lopez ja Marc Anthony palanneet yhteen? Siinä ne nyt tuas pussailevat. No ehhei, kyseessähän on Antonyn toinen tyttöystävä eron jälkeen, eli Chloe Greene.

Chloen lookki muistuttaa erehdyttävästi Jennifer Lopezin syntymäpäivänä(kin) suosimaa lookkia. Tässä Jennifer valmistautuu syntymäpäivän iltaansa poikaystävänsä Casperin kanssa kesällä 2011.

Jatkoin tutkimustyötä. Itse asiassa Marcin edellinenkin exä Shannon De Limakin voisi olla J.Loun sisko..

Vai tuleeko mulle kaikista vihreistä klassikoista mieleen vain tämä Jenniferin Versacen luomus..

Kun olin vielä töissä Anna-lehdessä, tein usein juttusarjaa Mies puhuu naisesta ( tai nainen miehestä). Siinä oli kysymys, jota tämä sai minut pohtimaan.

Mitä yhteistä on rakastamissasi miehissä?

Minun mieheni ovat olleet itsevarmoja,sporttisia, luotettavia ja hauskoja - jotkut ehkä karismaattisiakin. Entä teidän?

Toisaalta Marcin tapauksessa kyse voi olla siitä, että hän etsii itselleen uutta Jenniferiä, sillä heidän suhteensa taisi loppua enemmän Jenniferin päätöksestä.. (ja yäk toi Anthony, en tajua yhtää mitä naiset tuossa liimaletissä näkeväy!).

Aikaisemmin Kuplissa: Jennifer Lopezin syntymäpäivä kuvina /Selluliittihoito Jennifer Lopezin tapaan

Kuvat: Splash News ja Versace

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikki mun seurustelukumppanit on olleet mua pitempiä, tummia (siis hiuksista) ja edes jollaintasolla sporttisia kropaltaan.

Ja sitten jos luonteenominaisuuksia etsitään niin kaikissa on ollut yhteistä kiltteys/hellyys. Mutta nykyinen voittaa kyllä kaikki eksät mennen tullen :)

- Henriikka

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika hämäävä tuo ensimmäinen kuva! Omat mieheni eivät ole ulkoisesti muistuttaneet toisiaan, mutta ovat olleet luovia ja herkkiä. Viimeisin ei onneksi renttu:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.