Miten hitossa Justin Bieber voi olla noin suosittu ilman kunnon hittiä?

spl383107_003.jpg

Justin Bieberin ja Selena Gomezin eron yksityskohdista jaksetaan jauhaa. Itse jauhaisin ennemmin siitä, että miten Justin Bieber voi vetää tuollaisella volyymilla stadionit täyteen – eihän hänellä ole yhtään kunnoon hittiä! Kyllä katsoin eilen taas Canalilta Justin Biebereristä kertovaa elokuvaa. Olen kyllä tietoinen, että useasti poppareiden levyjen sisältö on täynnä sen yhden hitin kopioita katu-uskottavuudesta puhumattakaan, mutta kyllä kullakin popparilla nyt pitäisi olla yksi selkeä kappale, josta hänet tunnistetaan. Justin Bieberistä tiedän vain, että hän on varmasti 2000-luvun suurin tyttöjen itkettäjä. Eikä siinä ole mitään pahaa, eikä minulla ole mitään Justinia vastaan. Ainoastaan hänen mitäänsanomatonta musiikkiaan. Niitä Justinin kappaleita en edes minä – perusradiokanavienrallatuksiakuuntelevapirkko – jaksa kuunnella.

Olen paasannut aina alalle tuleville artisteille omien, hyvien kappaleiden tärkeydestä”kannattaa tehdä hyviä kappaleita, kannattaa panostaa kappaleisiin, kannattaa etsiä rauhassa hyviä kappaleita”, mutta tämän lainalaisuus ei nähtävästi Justin Bieberiin päde.

Kuva Splash News

Kommentit (8)
  1. Samaa mieltä kuin Milka! Ei tarkoita ettei kyseessä olisi hitti, jos yksi ihminen on jäänyt Bieber-pimentoon. Olen melko varma, että joltakulta on jäänyt myös Madonnan tai Bon Jovin joku ”hitti” kuulematta.

    En itsekään pidä Bieberin musiikista, enkä ole dokumentteja katsellut, mutta silti muistan, miten Babyä luukutettiin, kun se oli uus kipale ja sen jälkeenkin. Jotenkin sen muutkin kappaleet ovat hiipineet tietoisuuteeni, vaikka en faneihin, kohderyhmään tai edes kiinnostuneisiin kuulu.

  2. Se että yksi ihminen maailmassa on välttynyt kuulemasta Bieberin biisejä ei tarkoita että biisi jota on katsottu yli 800 miljoonaa kertaa youtubessa ei olisi OIKEA hitti. Mä en ole fani (en omista yhtään Justinin levyä tms.) mutta ihan normaali mediatarkkaavuus ja radionkuuntelu on kyllä riittänyt biisien bongaamiseen. 

    Ehkä tää on provo ja haluat herättää keskustelua kommenteissa mutta silti outo väite…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *