Miten unelmien poikamiehet paljastuvat aina julkisuustyrkyiksi metroseksuaaleiksi?!?

spl363551_002.jpg

Myönnetään, menin taas halpaan. Jake Pavelka – ah tuo lentäjämies- ei voisi olla niin kuin nuo aikaisemmat Unelmien poikamies -ohjelmassa elämänsä naista etsineet miehet. Jake oli sporttinen, huomioonottava, rehti ja miehekäs. Vaikka kyllähän se vähän oudolta tietysti tuntui, miten aidosti hän pystyi antautumaan jokaiselle ohjelmaan osallistuneelle naiselle, mutta ajattelin, että nyt tämä Jaakko on vain tositarkoituksella liikenteessä!

Kyllä, kuulun niihin, jotka googlaavat Suomessa myöhässä esitettävien tosi-tv-ohjelmien loppuratkaisut heti kauden alussa. Unelmien poikamies on ollut yksi herkullisimmista googlattavista. Vaikka olen jo vuosien ajan tiennyt ohjelman hengen – kaikenmaailmantähdiksihaluavatmalliprooottorimisukattahtovat ruutuaikaa – niin joka kauden jälkeiset tapahtumat muuttuvat kameroiden sammuttua yllättäen jotenkin irvokkaiksi.

spl363551_012.jpg

Nyt Jaken ja tämän kihlaamanViennan kihlaus kesti muutaman kuukauden, ja sitten Vienna syyttikin Jakea antamassaan lehtihaastattelussa (josta neito kuittasi muuten 90 000 dollaria) tunteettomaksi ja Jake taas Viennaa pettäjäksi.. Ja jotenkin Jake sitten päätyikin jo Jenkkilän Tanssii tähtien kanssa-ohjelmaan, kissanristiäisten vakiokasvoksi ja lopulta Chippendales-ryhmän nimissä julkkis-hostina toimivaksi pelleksi! Lentäjämies muutti Dallasista Hollywoodiin, ja on nopean kuvatoimiston katsauksen mukaan vaihtanut naista ohjelma loppumisen jälkeen useammin kuin kalsareitaan.

spl363551_011.jpg

“I’m really excited, looking forward to it, and if every girl in the audience wants to throw her underwear at me, I’m all for it.” Jake hoki julkkishostin asussaan Las Vegas Sunin mukaan.Siis niiiiiiiiiiiiiiiiin mautonta, että morjens! 

Ja UPM-ohjelman suhdehistorian selostus  on sitten Kaunareitakin kiintoisampaa luettavaa. Kaksi paria on jopa ohjelmassa kuitenkin selvinnyt alttarille asti..

Suomen Bachelorit TOP5 voit tsekata täältä.

Kuvat Splash

Kommentit (4)
  1. Mä jotenkin eka tykkäsin siitä, mutta todella naurettavaksi mennyt koko touhu nyt. Luulen, että tuolla metroseksuaali-sanalla on erilainen kaiku, käyttäjästä riippuen. Mä käytän sitä yli-sliipatuista miehistä, jolla on useampi naamarasva kaapissa, kun mulla. Miehen liiallinen ulkonäkö-keskeisyys ei musta vaan ole miehekästä..

  2. Heh, mä menin googlaa voittaan vasta pari viikkoa sitten. Ja musta toi Jake oli jotenkin ihan reppana ja nyt siitä paljastukin tollanen järkyttävä julkisuustyrkky! Jostain luin myös, että on tehnyt jotain sarjaa myös Heidi Monntagin ja yhen naisen ”New Jerseyn täydelliset naiset” kanssa. YÖkkis!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *