Näiden starojen dieetit menivät liian pitkälle.

jennie.jpg

Valitettavan usein tuntuu käyvän niin, että kun tähden ura alkaa hiipua, huomiota haetaan laihuudella. Männä-Beverly Hillsistä tuttu Jennie Garner, 40, kuuluu nykyään julkkulistojen c-sarjaan. Näyttelijä on viime aikoina saanut palstatilaa kuihtuneella olemuksellaan.

victoriab.jpg

Victoria Beckham, 38, on kuulu laihuudestaan(kin). Hän noudattaa Dukanin dieettiä, mutta harrastaa vain painonpudotus-vaiheen (eli rankimman vaiheen) ruokavaliota. Dukan=-karppausta, jossa myöt rasvat on vedetty minimiin. Eli käytännössä Victoria popsii lähinnä salaatinlehtiä ja kuivaa lihaa..

spl228659_001.jpg

Demi Moore, 49, on esimerkki siitä, ettei ikääntyminen Hollywoodissa ole helppoa. Tutustuttuaan ex-mieheensä Ashton Kutcheriin Demi teetti itselleen plastikkakirurgilla täysremontin..

Olen tässä suunnitellut, että tutustuisin taas jonkun tähden ruokavalioon, kun pitäisi muutama raskauskilo pudottaa. . Nopea vilaisu aiheeseen, ei tuottanut toistaiseksi kuin tämän päivittely-päivityksen..Viimeksi testasin Jennifer Anistonin dieettiä.

Kuvat: Splash

Kommentit (3)
  1. Moi,

    käväisin lukemassa Jennifer-dieetin aikaisia postauksiasi, joissa valittelit pahoinvointia. Pakko oli sitten tulla kertomaan omista kokemuksistani Maca-jauheen suhteen. Sen käyttöhän pitäisi nimittäin aloittaa aika pieninä määrinä juuri noiden vatsaoireiden takia. Tiedän monia, joille se on aiheuttanut aluksi pahoinvointia ja niin aiheutti minullekin. Eli siitä saattoi johtua. 🙂

  2. Onnekas sää ninoh, kun pystyt suhtautumaan painonpudotukseen noin järkevästi. Mun yks puolijulkkis-kaveri sano kerran, et on ajatellut joskus keksiä haastatteluun ihan älyttömiä esimerkkejä, miten pitää itsestään huolta, tiputtaa painoa tms. tyyliin ”sivele kolme kanamunaa vartaloosi joka aamu, niin se pitää selluliitin poissa”. Varmaan vähän sama meininki noilla woodi-tyypeillä, erikoisuuksien hakemista siis.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *