Onko Katen ja Williamin vauva prinssi vai prinsessa? No tältä hän näyttää!

Kuplia

Nyt voin sen kirjoittaa: Kate Middleton on raskaana. Herttuattaren ei huhuta/arvella/ olevan raskaana, vaan hän odottaa seuraavaa kruununperillistä - ja kärsii sellaisesta raskauspahoinvoinnista, että on joutunut sen johdosta sairaalaan. I feel you Kate, tiedän mitä käyt läpi.

Mutta sitä en tiedä, millaista on yrittää tulla raskaaksi, kun puoli maailmaa seuraa vastsanseutuasi tai sitä juotko illallisella viinilasisi vai et. Parin häistä on se puolitoista vuotta aikaa, ja brittimedia on armoton. Viime viikolla otetussa, ylläolevassa kuvassa Kate piti käsiään vatsansa päällä, mutta niin hän on tehnyt aikaisemminkin. Ehkä se on suojausefekti, että älkää nyt toljottako siinä! Mutta kuninkaallisfanina olen niiiiiin onnellinen Williamin ja Katen puolesta -ja niin tuntuvat olevat englantilaisetkin.

No seuraava spekulointi onkin jo alkanut, nimittäin vauvan sukupuolesta. Innokkaimmat ovat tehneet jo ennen raskausuutista kuvamanipulaatioita siitä, miltä Katen ja Williamin lapsi tulee näyttämään.. Pääasia olisi nyt, että kaikki menisi hyvin. Raskausuutinen levisi nimittäin pahoinvoinnin vuoksi suunniteltua aikaisemmin, joten 12 raskausviikkoa ei ole vielä täynnä. Seuraatteko te muuten Katen ja Williamin elämää?

Kuva: Splash News

Kommentit

Raskauspahoinvointi voi pahimmillaan alkaa jo viikolla 5-6, itse halasin pahimmillaan pönttöä rv 7. Eli odotetaan ja katsotaan, veikkaan heinäkuuksi LA:ta sanotaanko 10.7.2013 näin alkuun.

 

Itseäni kiinnostaisi tietää kuinka Tarja Turunen salasi raskauttaan? Nainen oli melko hoikassa kunnossa vielä kesällä kuvissa. Onko kenties sijaiskohtua käytetty? Onnellinen olen heidän puolestaan :) 

FFFifi
Fitness Führer

Huh, tuli oikein kylmät väreet eilen kun uutisista kuulin tuosta....kun tuli omat raskauspahoinvoinnit mieleen! Neljä kuukautta yötä päivää, ei paljon naurattanut.

Tarja Turusen raskausmahan väitetään näkyvän tässä videossa. Bänditoverikin vaikuttaisi vitsailevan mahasta.

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Tuo Tarja Turusen juttu on kyllä aika häkellyttävä. Itse mietin, että tuskin kukaan tahallaan johtaisi ihmisiä harhaan esittelemällä tuollaisia kuvia itsestään pienen vauvan kanssa. Minulla ei valitattavasti ole tästä tarkempaa tietoa, enkä uskaltanut oikein lehteenkään laittaa asiasta mitään, koska kuvio vielä sekava. Olen synnyttänyt esikoiseni elokuun 7.päivä, ja kärsin juuri joulun ajan raskauspahoinvoinnista (raskaus meni tosi 2 viikkoa yli), joten heinäkuulle tuo K&W:n laskettu aika osunee..

Vierailija1 (Ei varmistettu)

Nyt arvellaan, että odottaisi kaksosia..

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Kumpikohan kaksosista perisi kruunun? Ensiksi syntynyt? 

sofia.
love, sofia

Olen Englannissa ja onhan nämä paikalliset aivan sekaisin onnesta! Ja minä olen kyllä itsekin kauhea kun seuraan kuninkaallisten (Ruotsin ja Britannian) jokaista liikettä ihan innoissani :D

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Joo ruotsalaiset ja englantilaiset rinssit ja rinsessat ovat parhaita :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.