Onko Katen ja Williamin vauva prinssi vai prinsessa? No tältä hän näyttää!

spl464288_003.jpg

Nyt voin sen kirjoittaa: Kate Middleton on raskaana. Herttuattaren ei huhuta/arvella/ olevan raskaana, vaan hän odottaa seuraavaa kruununperillistä – ja kärsii sellaisesta raskauspahoinvoinnista, että on joutunut sen johdosta sairaalaan. I feel you Kate, tiedän mitä käyt läpi.

Mutta sitä en tiedä, millaista on yrittää tulla raskaaksi, kun puoli maailmaa seuraa vastsanseutuasi tai sitä juotko illallisella viinilasisi vai et. Parin häistä on se puolitoista vuotta aikaa, ja brittimedia on armoton. Viime viikolla otetussa, ylläolevassa kuvassa Kate piti käsiään vatsansa päällä, mutta niin hän on tehnyt aikaisemminkin. Ehkä se on suojausefekti, että älkää nyt toljottako siinä! Mutta kuninkaallisfanina olen niiiiiin onnellinen Williamin ja Katen puolesta -ja niin tuntuvat olevat englantilaisetkin.

No seuraava spekulointi onkin jo alkanut, nimittäin vauvan sukupuolesta. Innokkaimmat ovat tehneet jo ennen raskausuutista kuvamanipulaatioita siitä, miltä Katen ja Williamin lapsi tulee näyttämään.. Pääasia olisi nyt, että kaikki menisi hyvin. Raskausuutinen levisi nimittäin pahoinvoinnin vuoksi suunniteltua aikaisemmin, joten 12 raskausviikkoa ei ole vielä täynnä. Seuraatteko te muuten Katen ja Williamin elämää?

Kuva: Splash News

Kommentit (7)
  1. Joo ruotsalaiset ja englantilaiset rinssit ja rinsessat ovat parhaita 🙂

  2. Olen Englannissa ja onhan nämä paikalliset aivan sekaisin onnesta! Ja minä olen kyllä itsekin kauhea kun seuraan kuninkaallisten (Ruotsin ja Britannian) jokaista liikettä ihan innoissani 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *