Pakko tanssia – vielä yksi mahdollisuus?

satujajani.jpg

YLE:n suursatsaus Pakko tanssia on ollut floppi. Oikeastaan arvasin tämän jo ohjelman esittelytilaisuudessa: ohjelman juontajat muistuttivat liikaa Tanssii tähtien kanssa -formaatista, jota katsotaan sen takia, koska siinä tanssivat tähdet.

Dance taas toi ruutuun lahjakkaat yksilöt kiinnostavassa konseptissa, jota taas Pakko tanssia ei ole osannut ryhmien suhteen tehdä. Ohjelman rytmi on ollut h.i.d.a.s toisin kuin Dancellä ja TTK:lla. Myös osa tuomareiden kommenteista ovat olleet kohuja (ohjelmalle julkisuutta) kalastelevia. 

Tosin en nähnyt viime viikon ensimmäistä suoraa semifinaali-jaksoa, joten annan tänään ohjelman suoralle lähetysmuodolle vielä mahdollisuuden, ihan tanssin itsensä vuoksi. Ohjelmassa on kuitenkin mukana oikeasti taitavia tanssijoita ja ryhmiä.

Tänään myös kilpailee lemppari-joukkueeni Suma Ensamble, jossa tanssii muuten kaksi Dance-finalistia Mia-Mari Sinkkonen ( ei ole illan lähetyksessä) ja Laura Allonen. Koreografian on tehnyt myöskin ensimmäisen kauden Dance-finalisti Henri Sarajärvi

image_1365770605816088.jpg

”Äänestäkkee työkin”, sanovat Suma Ensamblen tytöt. Ohjeet löytyvät täältä. Pakko tanssia siis tänään klo 20.30 TV2.

Aikaisemmin Kuplissa: Dance-voittaja Hazan ilon kyyneleet/

Kuva: YLE

 

Kommentit (2)
  1. Nimenomaan tanssi on tässä ohjelmassa hieno ja kannatatteva asia 🙂 Tykkäsin eilen myös Jyväskylän jengistä:)

  2. Mulle taas ohjelma on ollut positiivinen yllätys. Dance oli hieno, mutta tässä tulee monipuolisemmin lajit ja ryhmät esille. Baronan liveasetuksissa ois kyllä säätämistä, niistä ja tanssiesityksen ytimestä inspiroiduin ekan liven jälkeen kirjoittamaan tänne Lilyynkin. Ja tänään meni mun suosikit jatkoon 🙂 Sumalaisetkin on tosi taitavia mutta koetanssien koreografia oli musta parempi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *