Pikkuprinsessa Estellen ristiäisten kisakatsomo valmiina.

vee.jpeg

Kyllä meitä kuninkaallisfaneja taas hemmotellaan. Estelle Silvia Ewa Mary kastetaan tänään. Äitiysloman hyvä puoli on, että pystyn katsomaan koko show`n suorana. Suomeksi selostettu suora lähetys nähdään Yle Fem -kanavalla kello 12.40. Ainakin nämä kaikki tyypit ovat tulossa Estellen kemuihin.

spl391150_001.jpg

Pikkusisko Madde: ” No okke. Jos mäkin hilaan mun kuninkaallisen ahterini täältä NyyyyyJorkista sit. Mutta vaan sillä ehdolla, että tää mun puudeli pääsee mukaan – omalla koneellaan tietty.”

Kummiksi Madde ei kuitenkaan pääse, vaan kummin kunnian ovat saaneet Danielin sisko Anna Westling Söderström, Tanskan kruununprinsessa Mary Hollannin kruununprinssi Willem Alexander, Norjan kruununprinssi Haakon sekä

spl50067_011.jpg

Pikkuveli Carl Philip! ” Kukapa mua ei haluais, kun olen komee ja prinssi ja kaikkee..”

Kruununperijäksi syntynyt Estelle kastetaan Tukholman Kuninkaanlinnan kirkossa. Kasteen toimittaa arkkipiispa Anders Wejryd, joka toimi myös Victorian ja Danielin vihkipappina.

spl192464_001.jpg

 Ihan perhepiirissä Victoria ja Daniel eivät pääse ristiäisiä viettämään, vaan vanhempien, isovanhempien, sisarusten, perheystävien  ja kummien lisäksi ristiäisiin osallistuu Euroopan kruunupäät sekä suuri joukko muita valtioiden päämiehiä.

jenni1.jpg

Meitä edustaa noi pressa Sauli ja toi Jenni-rouva.

Ja sitten monia tuntuu kiinnostavan, että osallistuvatko (hovin mukaan kutsutut) Madden rakas Chris O`Neill ja Carl Philipin avopuoliso Sofia Hellqvist juhliin.

Itse odotan kiinnostuneena, liikutunko kunikaallisessa nimenannossa yhtä paljon kuin häissä. Mitä mieltä olette muuten nimestä? En ole henkilökohtaisesti kovin syttynyt tuosta Estellestä. Minulle tulee nimestä yhä vain mieleen Frendien Joeyn ketjupolttaja-manageri Estelle.

Muita juttuja Ruotsin kruunupäistä: Madeleinen vilautushalkio.

Hemmoteltu Madde. Onnea Ruotsi, Carl Philipin Sofia käväisi Suomessa.

Kuvat: Splash

Kommentit (3)
  1. Joo, olen samaa mieltä: pikkuhiljaa, kun pikkuneitiä katseli niin Estelle alkoi tuntua jo Estelleltä. Ja miten rauhallisesti beibi käyttäytyi?! Ei ihan helpoin mahdollinen kastajais-seremonia vanhemmillekaan, kun homma kesti perus-ristäisiin verrattuna iäisyyden. Entä jos neiti olisi huutanut naama punaisena..

    Jenni Haukio pelaa vähän turhankin varman päälle. Onneksi jotain nuorekkuutta oli sentään Ruotsin valtiovierailun asussa.

  2. Nimi on ihan kiva. En alkuun pitänyt siitä kovinkaan paljon, mutta nyt se on alkanut ”istua” suuhun.

    Mutta voi Jenni Haukio! Miksi, oi miksi sä pukeudut ikäistäsi huomattavasti vanhemmin? Jennin jakkupuku olisi voinut olla ihan hyvin Silvian asu. Ymmärrän etiketin tiukkuuden tällaisissa valtiovierailuissa ja kuninkaallisissa tilaisuuksissa, mutta onko pakko olla tylsä?!

    http://elamaakotonajamuualla.blogspot.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *