PMMP&Chisu. Jenni&Mike. Kaija&Jonne. Kesän festareiden ylläri-duetot

Kuplia

Vaikka vielä paistaa ja Flow`kin on vielä edessä, itse olen tänään palaillut arkeen. Nyt on hyvä aika ynnäillä kesän festarit, joita yhdisti yksi asia, nimittäin ylläri-duetot.

1.) Suurin yllätys taisi olla Jenni Vartiaisen esiintyminen Michael Monroen kanssa tämän 50-vuotis juhlakeikalla Ruisrockissa. Yleensä tiukasti keikkatauostaan kiinni pitävä Jenni duetoi Miken kanssa Missä muruseni on-kipaleen. Yleisö oli luonnollisesti myyty, sillä Jenni Vartiainen ilmoitti vuosi sitten jäävänsä pitkälle tauolle valmistelemaan seuraavaa albumiaan. Itse epäilen, että J.V palailee takaisin keväällä 2013..

2.) Chisu ja PMMP duetoivat yhdessä Tornion Twin City-festivaaleilla. Yhdistelmä oli sinällään hauska, sillä sekä Chisu että Paula Vesala ovat suvereeneja kappaleiden tekijöitä, joita arvostan kovin. Kertoo Chisun " suuruudesta", että hän tuli vetämään räp-osion PMMP:n Tytöt-biisiin. Harmittaa, kun en nähnyt tätä shöwtä sitten livenä.. 

3.) Törmäsin Jonne Aaroniin ennen Kaija Koon Tammerfestien keikkaa, ja olin ihan, että häh esiintyykö Negativekin täällä.?!? No ei esiintynyt, vaan Jonne esitti Kaijan kanssa Koon Kylmä ilman sua-kappaleen. Ei olisi ikinä uskonut, että kaksikko ei ollut ehtinyt harjoittelemaan kappaletta kertaakaan kunnolla yhdessä, vaan he olivat lähinnä ehtineet jakamaan kummallekin omat säkeistöt.. Yleisöön homma upposi täydestä. Onhan Jonne vielä Tampereen oma poikakin. 

Mitä mieltä te olitte kesän festari-duetoista? Ketkä artistit toivoisit näkeväsi duetoimassa tulevaisuudessa? 

Aikaisemmin Kuplissa: Fani tissit paljaana PMMP:n keikalla. KAIJA KOON BÄKKÄRILLÄ. Täältä isket Jonne Aaronin! MITÄ PÄÄLLÄ CHISU? Mikä Chisun kappale on koskettanut teitä eniten? MIKÄ KAIJA KOON KAPPALE ON KOSKETTANUT TEITÄ ENITEN? Entäpä Jenni Vartiaisen? 

Kuvat: Josefina Linkosuo, A-lehdet, PMMP official ja Jenni Vartiainen official.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.