Poikaystävän pahoinpitely on avunhuuto!?! Hereille nyt Rihanna!

Kuplia

Rihannan ja Chris Brownin yhteenpaluusta on huhuttu viime viikkoina. Nyt Rihanna on avautunut suhteesta, sekä vuonna 2009 tapahtuneesta pahoinpitelystä Oprahille. Tämä video kertoo paljon haastattelun sisällöstä. Jakso nähdään kokonaisuudessaan Amerikassa sunnuntaina. 

Barbadoksella tehdyssä haastattelussa Rihanna muun muassa arvelee, että Chrisin väkivaltainen hyökkäys häntä kohtaan oli avunhuuto. Rihannan jutut kuulostivat , että hän on antanut Chrisille anteeksi. Rakastuneen naisen puheilta, joilla hän yrittää selittää asiat paremmiksi.  Rihanna kertoi myös olleensa hyvin huolissaan miehestä tämän saaman huonon julkisuuden(!) vuoksi.

- Menetin parhaan ystäväni. Kaikki, minkä tunsin, muuttui yhdessä yössä. En pystynyt kontrolloimaan seuraavia tapahtumia, Rihanna selvitti Oprahille.

Chris Brown esiintyi kesällä Pariisissa, ja keikan jälkeen muun muassa Paris Hilton oli miehen pauloissa. Kerrataampa vielä naiset, tältä Rihanna näytti Chrisin käsittelyn jälkeen vuonna 2009!

Kuvat: TMZ, Splash

Aikaisemmin Kuplissa: Rihannan kanssa Helsingin yössä.  /Hiukset kuin Rihannalla.

 

Kommentit

Vierailija1 (Ei varmistettu)

Huolestuttavaa esimerkkiä muille naisille, jos Rihanna palaa Chrisin kanssa yhteen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi tässä blogissa on aina niin huonoa suomen kieltä?

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Samaa mieltä Vierailija1. Ja voe tokkiinsa Vierailija! Koska toimittaja ei osaa kirjoittaa! Tai sitten toimittaja saa viilata pilkkua tarpeeksi muuten, joten blogissa pistetään sitten elämä risaiseksi! Reilut viisi miljoona ihmistä ei vielä lue Kuplia, joten sunkaan ei ole pakko. Mahtavaa viikonloppua <3

Vierailija (Ei varmistettu)

"Saan kirjottaa niin paskaa suomea kuin haluan, koska tää on mun blogi" on muutenkin ehkä paskin selitys ikinä, mutta toimittajalta tullessaan täysin käsittämätön.

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Puspus

Alice
My blueberry dream

Aikamoista selittelyä Rihannalta, huomaa, että hän on miehen pauloissa eikä käsitä tilannetta ja kuinka vaarallinen suhde voi hänelle olla. Väkivallalla kun on tapana uusiutua..

Pisteet Emilialle kun annat pusuja vierailija anonyymeille. Ehkä p**kin syy ikinä kommentoida on nillittää toisen kielenkäytön oikeaoppisuudesta. Koulunpenkille oppimaan käytöstapoja vierailija mars mars!

roxie

Musta on outoa, että suurin osa ihmisistä näkee tän Rihannan ja Chris Brownin välikohtauksen aina niin helvetin negatiivisena. Siitä on tosiaan jo 3 vuotta, ehkä Rihannallakin on ollut aikaa miettiä ja pohtia asiaa. Nimenomaan rakastunut nainen sanoo, että on huolissaan. Kukaan meistä ei voi tietää todellista syytä pahoinpitelyyn ja luulen, että Rihanna pääsi hieman lähemmäs Chrisiä kuin kukaan meistä ikinä pääsee, joten uskon Rihannan tietävän mistä puhuu. Voitte vain kuvitella, miten paljon rakkautta Rihannan ja Chrisin välillä oli, koska tapahtunut saa vieläkin Rihannan kyyneliin.

Itse luin n. pari vuotta sitten Maria Clairesta jutun, jossa Rihannaa haastateltiin ensimmäistä kertaa Chrisistä enkä pystynyt laskemaan lehteä käsistäni hetkeksikkään. Haastattelu oli pitkä ja vaikuttava. Näin Rihannan täysin uusin silmin ja ymmärsin, mitä hän tarkoitti. Silloin ymmärsin myös hänen rakkautensa Chrisiä kohtaan. En valitettavasti muista tarkkoja yksityiskohtia haastattelusta enää, mutta se jätti minuun syvän vaikutuksen.

Ja ennen kuin kukaan ehtii tulkita kommenttiani väkivallan hyväksymiseksi, sitä se ei ole. Koska väkivaltaa en hyväksy ikinä missään muodossa. Olen itse kokenut niin fyysistä kuin psyykkistä väkivaltaa ja mielestäni Rihannan ja Chrisin ero oli oikein. Ei heillä ollut enää muuta vaihtoehtoa. Olen surullinen Rihannan puolesta, joka joutui julkisuuden vuoksi jättämään elämänsä rakkauden (niin ainakin uskon).

Kyllä, olen älyttömän iso Rihanna-fani. Se nainen on parhain esikuva, mitä jenkkilästä löytyy (muutaman muun lisäksi tottakai, ei Rihannakaan ole ainut ihminen maailmassa :D) ja arvostan sen naisen rohkeutta ylikaiken! ♥ Sillä naisella on munaa ja se, jos mikä, on tarpeeksi hyvä syy, miksi Rihanna on mahtava. :D

Hups, kamala romaanikommentti, kiitos sinulle, joka jaksoit vuodatukseni lukea. :D Tämä asia on nimittäin vaivannut minua jo pitkään, kun olen seurannut ihmisten kommentointia esim. Rihannan Instagram kuvissa, mutta en ole päässyt aukaisemaan suutani englanniksi. Kiitos Emilia Pyykkönen, että toit asian esille ja sain purkaa ajatukseni tänne. :D

Hahaha, tuntuu kuin paljon vielä jäi sanomatta, ehkäpä tästä pitää tehdä omalle palstalle postaus. :-D

Ps. Rihannan pahoinpitelykuva särkee vieläkin sydämen samalla tavalla kuin ekan kerralla :(( Miten surullinen ihminen voikaan näyttää! Tekee mieli mennä antamaan hali. ♥

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Olipa Roxie kiva saada fanin kommenttikin palstalle :) Olen tosin Alicen kanssa samaa mieltä siitä, että väkivalta turhan usein uusiutuu. Ellei sitten Chris olisi ollut joidenkin aineiden tms vaikutuksen alaisena.

Tahattomasti?

Aika tärkeä juttu tuntuu usein unohtuvan puhuttaessa tästä Rihannan ja Chris Brownin välisestä väkivaltatapahtumasta. Muistan nimittäin jostain lukeneeni Rihannan kertomuksen siitä, mitä autossa tapahtui ennen Chris Brownin väkivaltaista käytöstä. Rihanna muistaakseni kertoi, että hän itse kävi ensin käsiksi Chrisiin.

Sitten kun jotain tosi ikävää on jo tapahtunut, mistä esimerkiksi kuva Rihannan kolhiintuneesta ulkomuodosta on todiste, ei useinkaan enää jakseta ajatella sitä, mitkä seikat ovat olleet vaikuttamassa siihen, mitä on tapahtunut.

Olen jotenkin siinä käsityksessä, että tuota asiaa, jonka edellä toin esille, ei jostain syystä saisi sanoa. Tosiasia kuitenkin on, että kuka tahansa ihminen harvemmin joutuu väkivallan kohteeksi, jos osaa itse olla toimimatta väkivaltaisesti. Väkivalta synnyttää (yleensä aina) väkivaltaa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.