Polina, Meri vai Matleena? Kuka voittaa illan Huippiksen? Minä tiedän,arvaatteko te?

Kuplia

Katsoin kauden viimeisen Suomen Huippumalli haussa -jakson itse Polinan, Merin ja Matleenan (sekä muutaman muun toimittajan) kanssa viikko sitten Nelosen studiolla. Koska en luonnollisesti voi paljastaa voittajaa, tässä muutama huomio tytöistä live-tapaamisen perusteella.

Polina oli livenä paljon harmittomamman oloinen kuin sarjassa. En yhtään ihmettele, miksi monet valittavat, että heistä on tehty kuvaustiimin leikkauspöydällä ihan eri ihmisiä..

Meri oli vieläkin aikasta ujo tapaus. Hän myönsi pelkäävänsä nauhuriani :)

Matleenan "köröydestä" valiteltiin pitkin Huippis-kautta. Livenä hänkin niiiiin hoikka, jopa pieni. Armoton kamera lihottaa kuitenkin sen kahdeksan kiloa..

Kuka heistä on teidän voittaja-suosikkinne?  Tänään Huippis-finaalin jälkeen klo 21 voittajan haastattelu luettavissa täällä Kuplissa. 

AIKAISEMMIN KUPLISSA:

Viime kauden voittajan haastattelu. /Viime kaudella toiseksi tullut Helen laihdutti ohjelman jälkeen ja Helen tähtää myös näyttelijäksi.

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Polina on kiinnostavin. Toivon, että hän voittaa.

HelloAochi

Tänä vuonna (toisin kuin vuosi sitten) finaalissa ovat oikeasti parhaat ja kuka tahansa voi voittaa, ovat niin erilaisia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivoisin, että Polina voittaa, mutta tehtyäni finaalikolmikosta filmaamisen jälkeen otettujen kuvien analysoinnin (hyvin on aika käytetty :D) olen päätynyt siihen tulokseen, että Meri on voiton viennyt.

Ja Matleena on kyllä todella söpö. Toivottavasti hänellekkin löytyy mallintöitä, eikä vain pluskoon edustuksia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Analyysi siitä, mitä tyttöjen malliuralle tapahtuu/tapahtui sarjan jälkeen:
Matleenalle ei lihasten takia mitkään Euroopan tikkulaihamuotinäytöshommat aukene, mutta normi editorial-kuvauksia tipahtelee, perustuen lähinnä siihen että kaikki kuvaajat ovat kehuneet hänen kanssaan työskentelyä.

Polina on jo niin valmis mallin työhön, että ihan sama vaikkei voittaisi, hänestä kuullaan vielä, lavalla ja lehdissä. Koska hän on ollut kyvyiltään täysin ylivoimainen tuossa joukossa, tuotannon on ollut pakko rakentaa hänestä se talon biatch ja keinotekoisesti saada hänet näyttämään jotenkin vaikealta ihmiseltä malliksi. Mitä hän ei tietenkään ole.

Meri on ikäisekseen yllättävän ujon oloinen. Jos castingeissa kuvaajille ja asiakkaille jää sama ensi vaikutelma, voi jäädä keikat saamatta vaikka kansiossa olisi millaisia kuvia vaan. Ei vaan uskalleta antaa hommaa tytölle, joka edes antaa epäilystä siltä, että saa sydänkohtauksen salamavalosta tai hiipii catwalkilla.

Veikkaan kuitenkin sen puolesta, että Meri voittaa. Meri on pisin ja saa itsestään irti huomattavasti enemmän eri ilmeitä kuin Polina tai Matleena. Lisäksi näin tositelkkariin saataisiin taas kerran ihana draaman kaari, kun naapurin tytöstä kuoriutuu upea huippumalli. Jee, televisio auttoi ihmistä löytämään todelliset kykynsä.

Polinahan tiesi jo kykynsä - siihen ei ohjelmaa tarvittu, ja Matleenan suhteellinen etu tässä maailmassa taitaa sittenkin olla urheilu tai insinööriys. Maailmassa on varmasti huomattavasti enemmän häntä parempia malleja, kuin häntä parempia superottelijoita tai insinöörejä.

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Pitkä editorial-tyttö vie yleensä finaalin. Ymmärrettävää, sillä Merillä varmasti parhaat mahdollisuudet kv.uralle.

HelloAochi

Vaikka onhan hän jo malliksi aika vanha...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.