Sauli Koskinen ja minä

saulikoo.jpg

Olipahan outoa ja ihanaa nähdä Sauli Koskinen eilen! Ja voe tokkiisa, kun hän muisti minut, vaikka olin sitten viime näkemän ottanut massaa kymmenen kiloa, vaihtanut hiusväriä, synnyttänyt pari naperoa sekä vaihtanut ammattia, miestä jajajaja.

Huoh, tämän postauksen tarkoitus ei ole todellakaan leijua sillä,  että olen joskus vuonna nakki hengaillut Saulin kanssa, vaan se, että eikö ole outoa, mihin elämä meitä heittelee? Ja miten yksi pieni sattuma (kuten, että  pistäydyt ravintolassa, jossa Suomessa vieraileva maailmantähti lähestyy sinua,), voi muuttaa täysin elämäsi suuntaa? Sauli kertoikin, että joskus kun hän pysähtyy miettimään kuutta viimeistä vuotta elämässään, niin välillä tapahtuneet tuntuvat epätodellisilta. Eikä ihme. Joskus elämä menee niinkuin elokuvissa.

sk.jpg

Sauli oli siis eilen Kampin Memphis-ravintolan synttäreillä, kuten jotenkin tuosta kuvausseinästä voisi päätellä;)  Adam Lambert esiintyy Helsingissä 22.3 ja Sauli palaa siippansa kanssa Los Angelesiin kuun lopussa.

Aikaisemmin Kuplissa: Sauli Koskinen ja vihersmoothie Trendissä

Aikasemmin Avussa: Minä ja Jenni Vartianen

Kuvat: Jaakko Jaskari

Kommentit (4)
  1. Voi kiitos Vierailijat, piristipä vanhan mieltä. Öö, mun paita on VeroModan kevät-mallistoa, tuli kauppoihin viime viikolla. Mun mustat farkut Dieselin (ikivanhat turvahousut, kun ei ihan kaikki mene enää päälle 😉 Saulin tyyli oli kyllä muuttunut sitten viime näkemän, ja hän näytti hyvältä niinkuin aina:)

  2. Sauli on upea! Mutta minkä merkkiset ovat sinun mustat farkkusi?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *