Sauli Koskisen seuraava askel (vai pitäisikö kirjoittaa liuku..)

dancing_on_ice_010.jpg

Sauli Koskinen on yksi Dancing on Ice -ohjelman julkkiskilpailijoista! Tarkkaavaisimmat huomasivat tämän varmasti jo eilen, kun ohjelman kymmenen julkkiskilpailijaa pareineen julkistettiin. Noh, kiitos ohjelman pressin saimme nyt vastauksen siihen, mitä Sauli Koskinen tekee seuraavaksi.

” Tulin viime viikolla Los Angelesista Suomeen. Vietän syksyn täällä, tai ainakin niin kauan, kun olen kilpailussa mukana. Minulla on yhä asunto Kaliforniassa.”

Ohjelmassa siis kymmenen julkkista opettelee jäätanssia oman valmentaja-parin avustuksella. Sauli oli valmistautunut koitokseen katsomalla formaatin brittiversioita Youtubesta (ohjelma on ollut siellä huikea menestys ja siitä alkaa pian yhdeksäs tuotantokausi). Saul kertoi myös, että hänen oma ohjelmansa FOX-kanavalle alkaa syksyllä. Ainiin – Adam Lambertista keväällä eronnut Sauli on yhä sinkku.

Nyt jäämme odottelemaan Saulin piruetteja!

kuva-63.jpg

 

Mainitsinko jo, että olen taitoluistelu/jäätanssi/ Laura Lepistö -fanina (toimii ohjelmassa päävalmentajana) pikkuisen innoissani tästä Suomi-versiosta! Eilinen lehdistötilaisuus tuntui tosin välillä omistuiselta unelta ..Vai miltä kuulostaa iltapäivä hotelli GLO Artin Jugend-salissa, jossa kymmenen luisteluasuihin puettua julkkista luistelee saliin rakennettua jäärataa pitkin..

kuva-64_1.jpg

En oikein tavis-kännyllä saanut parempia kuvia, mutta jää oli sellaista synteettiistä EZGlide -jäätä. Tällaista synteettistä jäätä voi kuulema käyttää ympäri vuoden. Se on myös ekologinen ja edullinen vaihtoehto, sillä siihen ei tarvita jäähdytyslaitteita. Nelosella la 28.9 alkavaa ohjelmaa varten rakennetaan kokonaan oma halli. Kuvassa syntis-jäätä testaa Arttu Wiskari parinsa kera.

Odottaako joku muukin juuri tämän ohjelman alkamista?

Aikaisemmin Kuplissa: Mitä nyt Sauli Koskinen? Mää pussasin Laura Lepistöö!

Kuva: Jaakko Jaskari /A-lehdet

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *