Suomi tarvitsee omat lapsimissikilpailut!

Kuplia

Hyvä Marjo "Supermarjo" Niittyviita, minustakin Suomi tarvitsee omat lapsimissikilpailunsa, sillä

Maailma on vielä aivan liian vähän ulkonäkökeskeinen.

Lapsen itsetunnon on alusta saakka hyvä perustua terveelle pohjalle: vain hyvännäköisillä on oikeus menestyä. 

Lasten - varsinkin tyttöjen- teini-ikä alkaa nykyään aivan liian myöhään. Vielä ekaluokkalaiset saattavat leikkiä barbeilla!

Lasten leikit? Pyh, mitä ajantuhlausta! Parempi opettaa lapsi kehdosta lähtien hauskuuden sijaan suunnitelmallisuuteen ja kyynärpäätaktikointiin: pihaleikkien sijaan on hyvä opetella missikisojen Talent-osuutta cheerleader-huiskilla. Älykkyys, empaattisuus.. mitä vanhanaikaisia hyveitä, mutta lavalle voi äipän kanssa suunnitella joitain heittoja, joissa voi esittää olevansa hyvä ihminen. Oikeasti sillä ei ole mitään väliä, vain sillä minkänäköinen on. Ja sit, että on mageet vaatteet, ripset, kynnet, ruiskurusketus..

On mahtavaa, että lapsilla ja äideillä voi olla yhteisiä harrastuksia, jotka ovat täysin lapsilähtöisiä!

Suomessa on aivan liian vähän drag queenin näköisiä pikkutyttöjä!

Kaikki mitä Amerikassa keksitään, kannattaa tuoda Suomeen.

Suomi tarvitsee enemmän syrjäytyneitä nuoria, jotka ovat pettyneitä siihen, ettei heidän arkensa aikuisena olekaan niin hohdokasta kuin teeveessä- tai sittemmin lapsimissikisoissa - annettiin ymmärtää.

Suomi ei tarvitse uutta Nokiaa, vaan Suomi tarvitsee enemmän missejä!

Kuvissa esiintyy eisuomalaisia-lapsimissejä.

Kommentit

nansk

Sanopa muuta. En pysty käsittämään tätä.

Vierailija (Ei varmistettu)

EI lisättävää tähänkään! White trashin touhuahan tuo Amerikassa lähinnä on

Vamos (Ei varmistettu)

Kilpailuiden järjestäminen oli pelottavan lähellä, ja jos ei pidetä melua asiasta sellaiset varmasti järjestetään tulevaisuudessa täälläkin. Surullista.

Onko tuo kaunista? Jos lapset saisivat olla lapsia, pukeutua siihen mihin ne itse haluaa niin saattaisin jopa miettiä kisojen hyväksymistä. Silloinkin jollain muulla nimellä kun lapsimissikisat.  Vuoden muksu 2012? 

Tästä ideasta (lapsimissikisat) ei voi kukaan tervejärkinen pitää hyvänä, epästabiilit ja ulkonäköpaineessa kamppailevat vanhemmat ja pedofiilit? 

Eikö lehtien pitäämät suloisin vekara kisa ja paikkakuntalehtien järjestetyt päivänsäde kilpailut riitä? Ne ovat sentään viattomia, jossa näkee suloisia hymyileviä AITOJA lapsia. Ja ketä tällainen misseys palvelee, samaan kategoriaan ne menevät kun tenavatähteyskin? Muistetaan sinä vuonna ja sen jälkeen se unohdetaan. 

Mutta tuollainen että lapsi meikataan, puetaan kevytkenkäisen näköiseksi ja pakotetaan lapsi tekemään joku kiva koreografia kykykisassa. Joskus seurasin televisiosta näitä lapsimissi dokkareita yms, ja usein osallistuja oli se jota kisa vähiten kiinnosti. Yleensä äidin huono itsetunto ja ulkonäköpaineet kohdistui lapseen. Jos et itse ole syntynyt missin tai mallin mittoihin, onko sinun pakko omaa ahdistusta purkaa lapseen?

Miksei voida antaa lasten olla lapsia niin kauan kun he sitä haluavat. Kyllä se kylmä ja kova maailma tulee joskus kuitenkin jokaisen kohdalle. Annettaisiin lasten elää onnellisesti ilman murheita tulevasta :)

Mindeka
Ma-material Girl

Mahtava kirjoitus! Aamen.

 

Ja kiitos!

Emma H.

Tottakai suomalaisille (ja miksei toki muidenkin maiden) lapsille pitää jo pienestä pitäen opetta se, mikä elämässä on olennaista. Hyvä teksti!

New improved formula

Huippu teksti! olen tism alleen samaa mieltä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten joku voi olla tuota mieltä? Ja nykyään lapsuus kestää hyvin vähän aikaa, tuolla näkee ekaluokkalaisten polttavan tupakkaa ja ryyppäävän pitkin teitä.

Lapsi on terve kun se leikkii.

New improved formula

Vierailija ei varmaan hiffannut, että tämän teksti on sarkastinen ja nimen omaan lapsi missikisoja vastaan..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.