Suvi Koponen ja Tyler Riggs!

paparazzi-30v_016.jpg

Suvi Koponen ja Tyler Riggs! Vihdoinkin saimme heidät tänne Suomeen. Tai kyllähän he täällä ovat lomailleet täällä ennenkin, mutta eilen saimme heidät ihan kuvviin! Helsinki Fashion Weekendin yhteydessä juhlistettiin mallitoimisto Paparazzin 30-vuotista olemassaoloa ja itseoikeutetusti toimiston historian menestynein malli kutsuttiin juhlimaan. Ja Suvi tuli!

paparazzi-30v_018_1.jpg

Ja niin tuli myös malli-elokuvaohjaaja-siippa Tyler Riggs, joiden vakavoitunutta työpaikkaromanssia hehkutimme jo aikaisemmin.

paparazzi-30v_017.jpg

Ah, muutaman sekunnin ajan Helsingin ilta sai ihailla näitä catwalkin kuningattaren pyörähdyksiä! Suvi ja Tyler esiintyvät lauantaina Helsinki Fashion Weekendin Gloria-muotinäytöksessä. Suomesta pari suuntaa sitten New Yorkin muotiviikoille työhommiin.

Eilen Paparazzin muotinäytöksessä lavalle marssi joukko toimiston historian menestyneimpiä malleja. Kuka sinusta ansaitsee Suomen kaikkien aikojen huippumallin tittelin?

kuvat: Atte Kajova

¨

Kommentit (2)
  1. Miksi noin laiha käyttää löysän mekon alla slimmareita (siis näitä ”hoikistus”housuja. Mikä niiden oikea nimi edes on..)? Kasokaapa vaikka reiden puoliväliin. Onko tämä joku uusi laihdutusilmiö? En harrasta liikuntaa, käytän vain kuristavia alusvaatteita.

  2. Suvi, Suvi, Suvi! Ehkä meille parikymppisille Suvi on se tunnetuin supermalli =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *