Taas uusi todiste siitä, että mies ei huomaa uutta kampaustasi.

spl341666_001.jpg

Brad-höniiiii, etkö vois edes joskus kehuu mun uusii blöndei raitoja…?

Kun avomieheni tuli töistä,  karkasin salille ja jätin perheen pian 4-veen sekä pian viisi kuukautta mieheni hoiviin. Olemme harrastaneet pian neljä veen neidin kanssa kynsien lakkaamista. Siis minä hoidan lakkaamisen, ja hän valitsee värin. Neiti päättikin poissaollessani tehdä manikyyrin itse, jonka seurauksena kylppärin kaapit, lavuaari, seinät ja ovi olivat trendikkäästi oranssin sävyisiä. Lisäksi pikku-monsteri oli lorotellut kynsilakan poistoainetta ympäriinsä yrittäessään poistaa edellisiä lakkojaan. (Kyllä opin tästä, että en enää säilytä lakkoja, meikkejä tms lapsi-tasossa!).

Noin puolen tunnin kuluttua tuhotyöstä mieheni oli huomannut sotkun kylppärissä. Sain soiton salille, että kannattaa varmaan ostaa lisää kynsilakanpoistoainetta, jotta saadaan kylppäri kuosiin. Pihaan ajaessani mies huikkasi ovelta, että täällä odottaa toinenkin yllätys. Huomasin tämän yllätyksen heti nähdessäni itkua tihrustavan nelivuotiaani. Manikyyrin lisäksi tytär oli leikannut itselleen uuden kampauksen: otsatukan, joka ylsi toiselta puolelta aina korvan yli. Lisäksi pitkää tukkaa oli paikoin leikattu kerroksittain. Mies ei suinkaan ollut keksinyt tätä ilmeistä uutta kampausta hengatessaan lapsen kanssa sen puolituntisen ajan tuhotyön jälkeen, vaan vasta löydettyään kylppärin siivouksen yhteydessä kasoittain vaaleita hiuskiekuroita.. Tarinan opetus: on tehtävä aika radikaali (ainakin kaljua vastaava) kampaus-muutos, jotta mies sen bongaa..

Tähän toteamukseen on hyvä päättää mies-viikko. Eilen pohdin, onko 209cm pitkä mies liian pitkä? Jos, et ole vielä käynyt tsekkaamassa, mistä voit bongata kesän kuumimmat sinkkumiehet TOP5, niin nyt on viimeistään hyvä hetki tehdä se.

Kuva: Splash

 

Kommentit (1)
  1. Niin totta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *