Tänään se alkaa! Nämä neljä tähteä kutsuisin itse illalliselle.

spl418098_001_1.jpg

Kyllä tätä on odotettu! Neljän tähden illallinen jatkuu tänään uusin jaksoin Nelosella. Pohdiskelimme tässä viikonloppuna, ketkä neljä tähteä kutsuisimme koteihimme illallisille, jos saisimme valita ihan kenet tahansa (siis elossa olevista tyypeistä..). Minulla on dinneri-listalla kaksi eri kombinaatiota.

Eli siis vaihtoehto yksi: Ystävykset Madonna ja George Michael+bestikset Elton John ja Lady Gaga. Porukka voisi näppärästi jatkaa keskustelua muun muassa siitä, miten Elton vasta ilmoitti Madonnan näyttävän halvalta stripparilta tai vaikka Gaga ja Madonna voisivat viimein neuvotella siitä, kuinka paljon Gagan Born this way-biisi nyt sitten muistuttaakaan Madonnan Express yoyself-kipaletta..

spl283876_001.jpg

Lady Gaga on muuten Elton Johnin Zachary-pojan kummitäti.

Mietin listoilleni myös Oprahia tai Obamaa, mutta en voisi vastustaa kiusausta illallistaa samassa pöydässä ex-aviopari Jennifer Anistonin ja Brad Pittin kanssa – siis heidän uusien kumppaneiden kera tietenkin.

spl405795_003.jpg

Kihlapari Jennifer Aniston ja Justin Theroux voisivat vaikka siinä karitsan syönnin ohella vertailla hääsuunnitelmiaan kihlapari Angelina Jolien ja Brad Pittin kanssa.

spl353692_001.jpg

En malttanut olla katsomatta ensimmäistä jaksoa ennakkoon Nelosen sivuilta..

Tällaista fantasia-ajatusleikkiä maanantain piristykseksi tarjoaisin teillekin. Ketkä starat sinä siis kutsuisit kotiisi syömään?

Neljän tähden illallinen ma-to klo 19 Nelosella 20.8 alkaen

Kuplissa aikaisemmin: Milloin Madonna ei ole enää Madonna? Eiköhän Jennifer ollut kihloissa jo kuukausi sitten..

Kuvat: Splash

Kommentit (1)
  1. Aika hyvät. Tää on niin paras sarja:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *