Tätä Chisun pitsiluomusta voi nyt tilata netistä.

large_longtopwithlace_7139.jpg

Muodin huipulle -voittaja Katri Niskanen on voittonsa jälkeen kunnostautunut myös kotimaisten julkkisten luottosuunnittelijana. Katrin visioihin luottavat muun muassa sellaiset artistit kuin Chisu, Kaija Koo, Hanna Pakarinen ja Jenni Vartiainen. Tänään tulleen tiedotteen mukaan Katri on avannut myös oman Online boutiquen, joten soittelin vallan Katrille keiden kaikkien julkimoiden päällä nähtyjä luomuksia verkosta voi nyt tilata?

– Ainakin Chisun yllä ollutta pitkää toppia (kuva yllä) sekä Hanna Pakarisen päällä Kuorosodassa ollutta (kuva alla) Sorrow dress-vaatetta pitäisi olla online-mallistossa.

large_sorrowdress_5312.jpg

Suunnittelet nyt Jenni Vartiaisen linnanjuhlapuvun. Viimeksi jutellessamme vielä kangastakaan ei ollut löytynyt. Mikä tilanne on nyt?

– Puku on vaiheessa isolla v:llä, joten olemme Jennin kanssa päätyneet ettemme kommentoi asua ennen linnaa.

Montako pukua sinulla on työn alla Linnaan?

– Seitsemän. Osa niistä on enemmän tai vähemmän kesken, mutta kyllä ne juhliin valmistuvat.

Desing by katri/n -mallistoja on myynnissä oman Pursimiehenkadulla sijaitsevan putiikin lisäksi Helsingin Stockmannilla, Desing Forum Finlandilla sekä Drama galleryssä Jyväskylässä.

Olen haaveillut jo pitkään omasta Niskasesta, eikä nuo mallistojen asut ole mielestäni pahemman hintaisia. Ehkä keväämmällä sitten, äitiysvaatteisiin kun en viitsi enää näillä kuukausilla sijoittaa..

Kuvat:Ville Paul Paasimaa for desing by katri/n

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *