Treffeillä koripalloilija Hanno Möttölän (209cm) kanssa. Voiko mies olla liian pitkä?

hanno.jpg

Tämä kuulostaa nyt pinnalliselta, mutta minun on ollut vaikea kuvitella tapailevani alle 180cm pitkää miestä. Minulla on tähän kuitenkin hyvä syy: en ole itse mikään megapieni, joten minun täytyy saada tuntea itseni parisuhteessa pieneksi. Tavattuani muutama viikko sitten koripalloilija Hanno Möttölän (209cm) eräässä lehdistötilaisuudessa, mietimme ystävieni kanssa, voiko mies olla liian pitkä? Tämä kuva on nimittäin kirvottanut lähipiirissäni muutamia hymyjä. Ennen kuin laasaset ja kumppanit saavat vielä tästä miehiin kohdistuvasta pituusrasisimista vettä myllyynsä, niin haluan kyllä painottaa, että käytyäni keskusteluja tyttöystävieni kanssa myös lyhyemmille miehille löytyy faninsa. Vai mitä mieltä te olette?

Miesextra jatkuu Kuplissa vielä huomisen postauksen ajan. Viime viikolla ehdin päivittää treffipaikat, jossa voi bongata kesän top5-sinkkumiehet. Yksi lukija olikin jo yhteen näistä miehistä lenkkipolulla törmännyt.. Treffasin myös viinin maistelun merkeissä italialaisen formulakuljettaja Jarno Trullin sekä mietin pitkätukka-Idols-poikien kanssa, miten miesten hiustenhoito poikkeaa meidän pitkätukka-naisten vastaavasta..

Kuva: Jaakko Jaskari 

Kommentit (8)
 1. Heh, mies ei voi olla liian pitkä!! Ainakaan pitkälle naiselle, lyhyelle toki 🙂

  Olen 184 cm pitkä enkä voisi kuvitella seurustelevani itseäni lyhyemmän miehen kanssa. Mies saisi olisi vaikka 215 cm, saisin kerrankin tuntea itseni pieneksi 🙂

  Olen juuri eronnut pitkästä suhteestani ja mieheni oli vain n 190 cm, toki moni asia oli helpompaa kun olimme melkeen saman mittaisia. ja arvatkaas vaan onko vaikea etsiä sitä ihanaa pitkää sinkkumiestä kun ne ovat kaikista halutuimpia…

  Kopioin yllä kirjoittaneen vierailijan (186 cm) kommentteja täysin!

  C 🙂

 2. Tällaiset kirjoitukset aina jotenkin kolahtavat, kun on itse ”joutunut” olemaan pituuden kanssa tekemisissä koko ikänsä. Olen 186 cm ja usein tuntenut olevani ”liian” pitkä nainen. Viime vuosina olen oppinut olemaan enemmän sinut pituuteni kanssa, eihän sille voi mitään joten parasta vaan ottaa siitä kaikki irti.

  Myönnän kyllä itse syyllistyneeni myös ajattelemaan, etten voisi koskaan seurustella itseäni lyhyemmän miehen kanssa. En kyllä usko, että mies voisi ikinä olla liian pitkä, kunhan on minua pidempi. Kuten sinäkin jutussasi kirjoiti, parisuhteessa haluan tuntea itseni pieneksi ja sitä myötä naiselliseksi. Jotenkin tuntuu vain aina siltä, että kaikki pitkät miehet lyöttäytyvät yhteen todella pienten/lyhyiden naisten kanssa. Haluavatko kenties vielä enemmän korostaa pituuttaan..?

  Jos olet naureskellut kuvallesi Hannon kanssa, voit ehkä saada toiset hyvät naurut näistä Shaq O’Neillin kuvista tyttöystävänsä kanssa http://www.atbreak.com/pictures-2/shaquille-oneal-and-his-girlfriend-nicole-hoopz-alexander/.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *