Tyhmä kysymys Iholla-sarjan Claudia Evelle

claudia.jpgYksi mielenkiintoisimpia tyyppejä Iholla-sarjassa on ehdottomasti ollut Claudia Eve, jonka olen tavannut tässä puolen vuoden sisällä pari kertaa. Luin uusimmasta Anna-lehdestä daamin haastattelua, ja hän harmitteli siinä, että hän on kyllästynyt, kun aina hänen lapsilukuaan päivitellään. No arvaatte varmaan, mitä minä tein heti ensi näkemällä?

Olimme katsomassa Noora Karman showta ja Claudia illallisti samassa pöydässä ja kuvasi samalla Iholla-sarjaa. Kun puhe kääntyi lasten harrastuksiin, tuli selville, että Claudialla on kahdeksan lasta, joista viisi asuu kotona. Siis kahdeksan, apua, täytyy kyllä nostaa hattua, miten, missä, milloin jne, meikäläinen uteli.  No tietysti hän on tottunut tähän, ja jos häntä ärsytti, hän osasi peittää sen hyvin.

Toisella kerralla Studion Helmen kauneusillassa osasin olla vähän hienotunteisempi. Kysyin muun muassa (mikä minua kiinnosti ihan suunnattomasti), miten hän hoitaa lasten kyyditykset harjoituksiin yksinhuoltajana? Claudian kotona asuvista pojista neljä harrastaa jääkiekkoa. Yksi on taas musiikillisesti lahjakas.

Ihmiset ovat todella avuliaita. Valmentajat ja muiden lasten vanhemmat auttavat kyyditsemisessä. Eihän tästä muuten mitään tulisi, kun pojat harjoittelevat viisi kertaa viikossa ja pelit päälle. Olen aina elänyt perheelle ja työlle. Tietenkin minun on tehtävä paljon töitä, että saan lasten harrastuksen katettua, mutta järjestän työt aina niin, että aikaa jää paljon myös lapsille.”

jonnejapeppi.jpg

Claudian tytär on muuten Peppi Polviander, joka tekee musiikillista yhteistyötä Jonne Aaronin kanssa. Peppi siis laulaa soolona.

Aikaisemmin Kuplissa: Mitä sanoa lapsensa menettäneelle haastateltavalle?/ Jessica Simpsonin raskaus – mikä on sopiva ikäero lapsille?/ Iholla-sarjan tähdet

Kuva Jaakko Jaskari/ A-lehdet

Kommentit (1)
  1. Claudia herättää kyllä tunteita meidänkin Iholla-fanikatsomossa, mut meitsi digaa! En kyl pystyisi olemaan yhtä hyvä äiti samassa tilanteessa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *