Viikon kupla: Samuli Edelmann punaisella matolla

dsc_0681.jpgsamuliii.jpg

Suomalainen näyttelijä ei voi saada kunnon roolia Hollywood-leffassa! Tämän kuplan puhkaisi Samuli Edelmann, joka poseerasi Tom Cruicen ja kumppaneiden kanssa Lontoon kutsuvierasnäytöksessä – uuuuuuu- näin komeana tällä viikolla. 

Mission: Impossible Ghost Protocol -elokuvan pääosaa näyttelee Tom Cruice, joka toimi myös elokuvan ohjaajana. Samuli ei ole paljon leffan tekemisestä (sopimussyistäkään) huudellut.

dsc_0874.jpg

Tässä meidän Samuli (toinen oikealta) poseeraa muiden tähtien kanssa Mission: Impossible Ghost Protocol -elokuvan ensi-illassa Lontoossa tiistaina. Hänen seurassaan poseerasivat Bryan Burk (vas.), Brad Bird, Paula Patton, Tom Cruise, Lea Seydoux,( Samuli Edelmann) ja Simon Pegg.
 
Olen tavannut Samulin kerran, vallan ensimmäisellä ikinä palstatyökeikallani. Kyseessä taisi olla Sony BMG-levy-yhtiön syksyn kick off-tilaisuus. Silloinkaan Samuli ei kovin monisanaisesti kysymyksiin vastaillut. Nyt perheensä kanssa Maltalla asuva Edelmann näytti kuin puskista mallia Peter Franzenille, Irina Björklundille ja Samuli Vauramolle, jotka ovat olleet vuosia kiinni pienemmissä Hollywood-rooleissa. Suomalaisohjaajistahan jo Renny Harlin ja Antti J.Jokinen ovat saaneet vallan kokonaisa tuotantoja woodissa ohjattavakseen. Lisää odotellessa siis.
 
Uusin mission onkin varmaan pakko käydä katsomassa ihan Sampan takia..
 
 Kuvat:GETTY IMAGES

 

Kommentit (2)
  1. Cruise ei ole ohjannut kyseistä elokuvaa.

  2. Tietty ”seurapiiritoimittaja” voisi olla tietoinen, että Tom Cruisen nimi kirjoitetaan S-kirjaimella.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *