Viikon kupla: Saulin ja Adamin romanttinen joululoma Suomessa

wenn3440234.jpg

Niin minäkin sen kuvittelin. Kun Suomen kuuluisin miniä sitten Geena Davisin, eli Adam Lambert  saapuisi Suomeen, hän viettäisi ehkä ensimmäisen illan poikaystävänsä Sauli Koskisen vanhempien kodissa Hyvinkäällä glögiä siemaillen. Tämän jälkeen pari suuntaisi tietysti Lappiin moikkaamaan joulupukkia ja hiihtämään pyhiksi. Joulu olisi kuin suoraan Coca-cola-mainoksesta.

wenn3622297.jpg

Parin viimeöinen nyrkkitappelu DTM-ravintolassa on yllättänyt kaikki. En ole nähnyt Saulia (tämän vuoden Emma-gaalaa lukuun ottamatta) pariin vuoteen, mutta minun on äärimmäisen hankala kuvitella hänet tappelemassa. Päinvastoin: Sauli on aina ollut porukan sovittelija, oikeasti hyväntahtoinen tyyppi. Adamiin tutustumisen jälkeen Sauli on selvästi rajannut lähipiiriään. Muun muassa tällaiset hyvänpäiväntutut lensivät reilu vuosi sitten alkaneen suhteen alettua tämän Facebook-ystävien listalta, joka on täysin ymmärrettävää. Vaikka Lambert ei mikään kiintotähti woodissa vielä olekaan, on hän nauttinut maassa sen verran laajaa suosiota, että tämän asianajaja-armeijan kanssa tuskin kukaan haluaisi alkaa riitelemään. Sitä paitsi ei olisi yhtään Saulin tyylistä alkaa nostamaan omaa häntäänsä poikaystävänsä maineen kautta. Hän ei ole kommentoinut suhdetta julkisesti suoraan sanallakaan.

Adamista taas en tiedä juuri mitään. Toivotaan, että  aamuyön tapahtumat johtuivat vaan liian monesta nautistusta glögi-mukillisesta. Yksi asia on varma: morkkis poijjilla on varmasti ollut päivän valjettua aikamoinen.  Uutinen on nimittäin huomioitu Suomen lisäksi myös maailmalla. Nyt jäädään odottamaan, kommentoiko Sauli yön tapahtumia blogissaan.

Kommentit (2)
  1. Seuraavan kerran pojat saisi olla Hollywoodissa Joulun ja varmaan ovatkin

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *