3 x blackie

lainahöyhenissä

 

tämä Zaran nahkahihainen musta takki ei kyllä piisaa likimainkaan ulkona mylläävään -20 pakkaseen, mutta tahdonpa fiilistellä sitä muuten vain. olen huomannut löytäväni parhaat jutut aina silloin kuin ei olisi välttämättä tarvetta tai varaa, mutta kun kolahtaa tarpeeksi  kovaa,  ei ole muuta vaihtoehtoa kun kipsuttaa kassalle. tämän rotsin kanssa kävi juuri näin, mutta hetkeäkään en ole katunut. 

lymyän kamalassa kuumeessa kotona takkatulen loimussa ja katselen elokuvia. jopa pieni hymyn kare naamalla ettei tarvi tuolla ydinpakkasessa tarpoa. ja uusi Trendikin napsahti juuri postiluukusta. winning !!

translation// been wearing this Zara coat awful lot this past year. its simply perfect for everyday use. 

Kommentit

Kaneli (Ei varmistettu)

Käännät veistä haavassa kun itse jätin jossain mielenhäiriössä tuon takin kauppaan aikoinani. Oikeasti tuntuu fyysisesti pahalta kun harmittaa niin paljon.

Piret
lainahöyhenissä

Kaneli: voi ei !! Just ton takia mitään mikä oikeasti kolahtaa, ei pitäisi jättää hankkimatta. ;)

mesi

Kyllä kannatti hankkia, ihanan skarppi. Vitsi kun oman tämänhetkisen toppahirvityksenkin sais vaihdettua johonkin selkeälinjaisempaan takkiin. Miten ite pukeudut pakkaseen? Aika monet bloggarit nimittäin vaan värjöttelee kuvissaan sisävaatteissaan ulkona, eli kukaan ei ole ratkaissut talvipukeutumisyhtälöä vielä :) Enkä mäkään :) Kolme kuukautta ilman hameita, miten selviän? Niijoo ja kivat kengät sulla myös!

Saramaria (Ei varmistettu)

Ihana ihana tuo Zaran takki! Kannatti hankkia.. ;)

Ovatko aurinkolasisi muuten perus-Wayfarerit?

Kommentoi