kauden viimeiset kilpailut

voi minkä teit hurjapääni.

ensimmäisen kauden kilpailut on nyt kilpailtu ja olo on käsittämättömän onnellinen. tuntuu hurjalta, miten paljon olemme vuodessa yhdessä kehittyneet – alkutaipaleen vaikeudet on kääntynyt jatkuvasti kehittyvään yhteistyöhön, ja olemme ratsukkona löytäneet hienosti yhteisen sävelen.

ymmärrämme toinen toistamme hyvin hienosti.

en tohtinut viime keväänä edes toivoa, että nousisimme epätasaisista 90cm radoista  – kotitreenien epätoivonhetkiin edes menemättä – näin pian suorittamaan hienoja ja tasapainoisia ratoja 110-120 tasolla.

Clarissa on osoittautunut 6-vuotiskaudellaan kovahermoiseksi kilpahevoseksi, joka yrittää kilparadalla aina parhaansa. tämän hevosen taistelutahto on vailla vertaa, mikä ominaisuus tulee vielä vahvistumaan iän ja kokemuksen myötä. viimeisimmät kilparadat Tampereella ja Ypäjällä, tamma on antanut niin hienon tunteen selkään, että olen liikuttunut kyyneliin asti.

ennen muuta tämä upea hevonen on mahdollistanut 14- vuoden ratsastustauon jälkeen palaamisen elämäni suurimman unelman pariin. olen loputtoman kiitollinen tästä hevosesta, ja jokaisesta yhteisestä hetkestä kanssaan.

kiitos myös Sinulle, joka olet tukesi meille ilmaissut. jaksanut kannustaa huonoina hetkinä, ja toivottanut onnea tulevaan. jokaisen onnittelun ja myötäeläneen sanan muistan kirkkaasti.

jokaisen kokemuksen elämäni hurjimmasta vuodesta olen painanut mieleeni ikuisesti.

juuri nyt elän elämäni onnellisinta aikaa. 

parhaimpia onnistumisia näiden jalojen eläinten parissa toivoen,

Tiiu & Clarissa

kuvat // Tuulia Nelimarkka  @valokuvaustuulian

Kommentit (2)
  1. Tuli tippa linssiin tätä lukiessa, on ollut ilo seurata teidän matkaa! Entisenä heppatyttönä tämä heppasisältö on erityisen kiinnostavaa, mutta uskon että muidenkin mielestä! Sinusta huokuu se, että olet 100% sydämelläsi mukana tässä hommassa niin hyvinä kuin huonoina päivinä. Kaikkea hyvää teille uuteen harjoituskauteen!

  2. Ootte niin huippucombo! Heppaihmisenä ei voi muuta kuin olla onnellinen teidän puolesta – tuskin mistään saa sellaista onnistumisen ja onnen tunnetta kuin upeat yhdessä hepan kanssa eletyt tähtihetket <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *