before & after

lainahöyhenissä

 

hieman kurkistusta keittiöömme ennen ja jälkeen remontin. tadaaa.

koko asunnon ostohetkellä vallinnut kunto käy selväksi näistä kahdesta keittiön  before kuvasta. betonimurskaan ja pölyyn peittyneen asunnon tuleva pohjaratkaisu ja remontin pääpirteet oli kuitenkin hyvin pian selvillä.  keittiön ja olohuoneen välinen vanha seinä lähtee ja yksi 9 metrinen makuuhuone jaetaan kahdeksi.

päätös keittiön ja olohuoneen yhdistämisestä yhdeksi saumattomaksi tilaksi on varmasti kotimme tärkein "juju". onneksi ymmärsimme jättää aivan viime tingassa keittiötä rajaamaan suunnitellun saarekkeen pois suunnitelmista - saareke olisi estänyt täysin suuren ruokapöydän mahduttamisen sille kaavailtuun tilaan.

jälkikäteen mietittynä hieman jopa puistattaa kuinka lähellä oli että koko kodin feng shuit olisi mennyt täysin rämeeseen.

 

translation// our kitchens before and after pics.

 

 

Kommentit

sandrah. (Ei varmistettu) http://5inchandup.blogspot.co.uk/

Wau! Aivan ihanan hieno!
Sulla on super sisustus taste! Koska saadaan enemmän kämppä kuvia? :)

puss puss

Piret
lainahöyhenissä

Jeee kiitos muru <3 kodista tulee kuvia heti kun jaksan taas orientoitua asialle - eli pian !! promise

pusit

 

Miss T (Ei varmistettu)

Ihana ihana keittiö!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kovasti !

Cloetta
la maria

Onpa upeeta. Itselläni tuo before-kuva (eli remppa) on vasta alkamassa. Toivon mukaan myös minun afterit on jotain sun keittiön kaltaista. take care.

Piret
lainahöyhenissä

No on varmasti !! Ei voi tulla kuin priimaa kun itse suunnitellee ;)

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi/

Näyttää ihan pirhanan hyvältä! Raikasta ja ihanan maskuliinista. Onneksi ette laittaneet saareketta. Mä oon pariin kotiin laittanut ja vaikka siinä on hyvät puolensa, jää muu tila monta kertaa liiaksi sen jalkoihin. Ja hei toi ikkunalauta on huippukaunis! Näkyykö siellä joulupallokin?

Piret
lainahöyhenissä

Voi kiitos ihanista sanoista ! Saarekkeen poisjättämine oli aivan ehdottomasti oikea ratkaisu - vaikka puulattiaan olikin tehty jo reiät sähkövedoille etc. mutta pienellä saatiin kuitenki korjaustoimet tehtyä.

Oletpas tarkkasilmä ;) ikkunalaudalla on vanha pieni ja pyöreä kultainen öljylamppu. hamstraan öljylamppuja varauksetta kirppareilta aina kun vastaan tulee. Ikkunalautojen kunnostus taisikin muuten olla koko rempan suurin yksittäinen homma..

Iprokerruuh (Ei varmistettu) http://iprokerruuhakinna.blogspot.fi/

Aivan mielettömän kaunis keittiö&lt;3

Piret
lainahöyhenissä

kiitos <3

katja.t

Oi, onpa kaunista! Ei kyllä helpota yhtään talonhankkimiskuumetta ja sitä että saisi joskus itsekin tehdä oman keittiön alusta loppuun! :) 

Kommentoi