ajatuksia unelmista – yhdestä erityisestä

äää111 (1 of 1)-62.jpg

 

hei ystävät.

olen viime päivät pohtinut unelmia. yhtä erityistä unelmaa. 

kierinyt läpi tunteita laidasta laitaan aina ilosta ja jännityksestä valtaisaan epätoivoon, ja lopulta realistisiin en mä voi- loppupäätelmiin. 

se vieno ääni takaraivossa, joka kuitenkin, kaikesta innostuksesta ja tarmosta huolimatta, kehottaa laittamaan jarruja unelmahankkeelle, on yllättävän vakuuttava. silläkin uhalla, että unelman toteutumisen eteen tehtävistä uhrauksista huolimatta, olisin takuulla entistä onnellisempi versio itsestäni. 

jo pidemmän aikaa kestäneen itsetutkiskeluprojektini yksi vahva teema on itselle tärkeiden asioiden tekeminen. jos minun täytyisi valita yksi asia, mitä elämässäni tahtoisin eniten tehdä, tärähtäisi vastaus selkäytimestä. hetkeäkään miettimättä.  siltikään, en ole vuosiin – yli kymmeneen vuoteen – tehnyt sitä asiaa, mitä eniten tahtoisin. 

siksipä nyt, kun elämä on sopivasti otollinen, olen ottanut askeleen kohti unelmaani.

olen rustannut taulukkoon tulot ja menot, ja miettinyt, josko unelman toteuttamiseen rahkeet riittäisivätkin. kirjannut tuliterän Chanelin ja muut desginerlaukut myytävien listalle hetkeäkään empimättä, ja tuntenut riemua siitä, miten vähän painoarvoa moisella materialla oikeasti onkaan. 

vielä on paljon harkittavaa ja punnittavaa – ennen muuta säästettävää – mutta päätös on tehty: 

ostan hevosen. ja jos oikein innostun, rakennan vuoden parin päästä pienen tallin taloni kupeeseen.

parhaani yritin, mutta ei lauhdu hevostytön sielu millään muulla, kuin talikonvarteen tarttumalla. 

tuntuu hurjalta, ja vähän jopa pelottaa. ja silti samalla, mieli on yllättävän tyyni. kuvissa olevat unelmat, elämäni koira ja itse suunniteltu talo, kannustavat tarttumaan tätäkin unelmaa sarvista turvasta, vaikka hirvittääkin. 

 

unelmointiin usuttaen, 

Tiiu Piret xx

 

äää111 (1 of 1)-60.jpg

äää111 (1 of 1)-59.jpg

äää111 (1 of 1)-61.jpg

 

Kommentit (36)
  1. Onnea vielä kerran voitosta ja niiiin kauniista hepastasi! Hän näyttää viisaalta ja lempeältä <3 Mainitsit, että tällainen iso satsaus mahdollisesti tarkoittaa joidenkin asioiden realisointia. En tiedän minkälaisilla ajatuksilla olet, mutta rohkenen kysyä, oletko jo myynnyt tai myymässä Chanel kaunottariasi?

    1. Kiitos kaunis, Clarissa on todella uskomattoman kaunis ja lempeä hevonen. Kävi niin hieno onni että hänet sain osaksi perhettä.

      Chaneleista olen boyn myynyt ja vintage 2.55sen pidän itselläni kun on jo niin loppuun rakastettu 🙂

  2. Onnea voitosta! Saako kysyä mistä on kaunis pyöreä ruokapöytäsi? Olen etsinyt samanmoista

    1. Kiitos paljon! Pöytä on kotimaisen Nikarin mallistoa ja on todella kaunis

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *