anna luontosi näkyä

lainahöyhenissä

Kaupallinen yhteistyö, Herbina 

 

 

uudistuneen Herbinan innoittamana vangitsin kuviin omaa luontoani

maalle muuttaminen on tehnyt minulle hyvää. olen lähempänä luontoani kuin koskaan. kotipihani on metsää ja kalliota. kivenheiton päässä on järvi, ja jos pidemmälle vielä kurottaa, molskahtaa kivi metsälampeen. puroja ja polkuja löydän jatkuvasti uusia, kun vain etuoveltani lähden. kotimatkani kaupungista pois kulkee läpi peltojen ja kumpujen. 

olen ylpeä luonnostani. arvostan sitä, ja annan sen näkyä.

 

 

 

kotimaisesta luonnosta inspiraationsa ammentava  Herbina on luonut uudistuneen tuotesarjan, joka kulkee helposti mukana, ja vannoo huolettoman kauneunhoidon nimeen. 

omat muistoni Herbinasta liittyvät vahvasti luontoon. kesämökin rantasaunaan, missä lapsuus- ja nuoruusvuosina vaahdotettiin hiukset niittykukilta tuoksuviksi, ja huuhdeltiin juoksemalla suuna päänä Päijänteeseen. 

Herbinan uutuustuotteet tuoksuvat ihanalle. täysin vegaaniset tuoteet sisältävät mm.  avokado- ja manteliöljyä, ruusuvettä,  tyrnimehua ja appelsiininkukkavettä. oma suosikkini,  syväkosteuttava kasvovoide,  sisältää sheavoita, ja saa ihon tuntumaan sametilta. 

rakastan tuoksuja. tuoksut luovat ja vahvistavat muistoja. antavat turvaa. 

ehkä vuosien päästä tästä, muistan sheavoille tuoksuvat seikkailuni juuri samoin, kuin nyt muistan vaahtopäinä järveen sukelletut kesäpäivät. 

 

luonnosta voimansa ammentava, 

Tiiu Piret xx

 

 

mukaan vaikuttajatutkimukseen? 

haluaisitko vielä lopuksi vastata muutamaan kysymykseen tähän blogipostaukseen liittyen? tutkimuksen tuloksien avulla pyritään tarjoamaan kiinnostavampaa sisältöä blogien lukijoille, sekä kehittää blogaajien ja brändien välistä yhteistyötä. vastaaminen ottaa aikaasi noin viiden minuutin verran.  tutkimuksen toteuttaa Dagmar (lisätietoa tutkimuksesta research(a)dagmar.fi). tutkimukseen pääset tästä . kiitos avustasi!

 

Kommentit

E. N. (Ei varmistettu)

Mistä on ihana villapaitasi?

Kommentoi