another brick wall

lainahöyhenissä

 

piipahdin eilen puolikuntoisena Helsingissä, ja olen nyt täysin vuoteenomana ja puhekiellossa. pakastin olisi täynnä murkkumehujäitä, mutta niitä ei kuulemma sovi kipeänä syödä - miksikä ei? (olen toki syönyt kielloista huolimatta..)

kuvien asu on arviolta viikon takaa. ruskea nahkalaukku löytyi samaisena päivänä kirpputorilta muutamalla lantilla, eikä ollut vielä asukuvien otantahetkellä kainalossa. Alexander Wangin diego laukkuni on saanut minut vakuutettua drawstring- mallien kätevyydestä, joten tämäkin kipale tulee takuulla ahkeraan käyttöön. 

olen muuten hieman suunnitellut, että veisin kasan kankaita ja tämän kukikkaan liehupaidan vaatturille ja kloonaisin sen muutamaan eri kuosiin. ei luulisi olevan ameriikanhomma asiansa osaavalle. 

mukavaa päivää kamut - ja pysykää terveinä !

translation// one outfit post Ive forgotten to show you guys. this Stylestalker shirt from their last years collection is my favourite piece for summer. 

shirt, stylestalker // jeans, Nudie // coat, Zara // boots & bag, vintage 

 

Kommentit

Mayaa (Ei varmistettu)

Ihana asu! Kukkapaita, vaalea denim ja valkonen bleiseri sopii kivasti yhteen, tosi raikas kokonaisuus :)

maija-maya.blogspot.com

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos Mayaa ! Tuosta valkoisesta takista on tullut kyllä ikisuosikki, vaikkei sitä aina raaski käyttää aran värin vuoksi :D

Vierailija (Ei varmistettu)
ForeverFika (Ei varmistettu)

I really like your style :) And thanks so much for your lovely comment. I'm following you on bloglovin' (492)!

Carrie

http://www.foreverfika.com

Kommentoi