Barcelona vinkkejä kiitos

Downloads55.jpg

 

sattuipa niin mukavasti, että On the Run II – kiertuehuumassa, hetken mielijohteessa ostetut Beyoncen keikkaliput povaavat kesälomamatkaa Barcelonaan. keikkaa lukuunottamatta kaikki on vielä avoinna. 

edessä on siis paras osuus, suunnittelu. 

minne mennä ja missä syödä. ollako koko loma Barcelonassa vai suunnata hetkeksi Costa Bravan rannikolle rantalomalle. roadtrip kiinnostaa, kuin myös pyöräretket, aito kaupunkikulttuuri ja loputtomat päiväviinit tapaksineen. 

turistitärpit sikseen, löytyykö Sinulta Barcelona- vinkki, mitä ei kannata missata? se saa olla mitä vaan. alue missä majoittua, paras aamiaiskahvila, tunnelmallisin kirjakauppa tai mitä ikinä tahansa. myös Barcelonan lähialueet kiinnostavat. 

arvostan suuresti jokaista vinkkiä!

kiitos ystävät. 

 

Tiiu Piret xx

Kommentit (13)
  1. Omat vinkkini ovat jo parin vuoden takaa, kun asustin Barcelonassa jokusen vuoden.

    Mutta Barcelona näyttäytyy erityisen kauniina, jos sitä katselee Bunkers del Carmenista käsin.

    Barcelonetan ranta on tosiaan aina tupaten täynnä, mutta hieman väljempiä vesiä on tiedossa, jos suuntaa junalla esimerkiksi Garrafiin tai vaikka San Pol de Mariin.

    Oma kahvilasuosikkini oli Placa George Orwellin Oviso sekä Bornessa sijaitseva aasialaista tapasta tarjoileva Mosquito.

  2. Kaupunginosa El Pople Sec oli ainakin vielä muutama vuosi sitten edullinen ja viehättävä, muistaakseni ainakin Carrer de Blai oli täynnä pieniä terasseja ja kuppiloita. Bar Secossa (Passeig de Montjuïc 74) otettiin herkulliset tapasöverit.

    Gracian kaupunginosa oli myös ihana, täynnä lukuisia pieniä aukioita jotka terasseineen täyttyivät illan tullen paikallisista, mojitto oli vahvaa ja nuorisolaisten kitara soi arkitorstaina <3 Santa Gulassa ( https://www.santagula.es/ ) on käyty joka reissulla, ja varmaan sinne mennään seuraavallakin kerralla. Hyvän ja edullisen viinin voimin on syntynyt melkoisia hajatelmia: ”Kello on nahkaa. Ja aika viiniä.”

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *