bling a ling

lainahöyhenissä

 

kaksin verroin kimallusta - lokakuun Trendistä löytyvä DIY kirjailtu jumpperi ja sähkömieheltä kotiutunut antiikkinen pussikruunu. tuosta kristallikruunusta tuli eheytyksen päätteeksi aivan julmetun upea !!

ikipölyinen kruunu kävi läpi perinpohjaisen puhdistuksen ja sähköjen uusimisen. yksitellen käsinpestyt lasihelmet on nyt paikoillaan ja kruunu odottaa enää kattoon asennusta. jospa muutaman kuukauden päästä kaikki olisi siinä reilassa että ripustus alkaisi olla ajankohtaista..

 

translation// wearing a diy embellised sweater with vintage pleated skirt and Mulberry Alexa.

 

Kommentit

Miss T (Ei varmistettu)

Toi kattokruunu näyttää u-pe-al-ta! Itselläkin etsinnässä vastaavanlainen.

Vierailija-Eveliina (Ei varmistettu)

aika tylsää että paljastat etukäteen palstellesi tulevan jutun. ei ainakaan saa minua odottamaan seuraavaa lehteä sen osalta. nytkin uutta lehteä selatessa lähinnä ärsytti, että clutchinkin oli jo nähnyt täällä ajat sitten.

Piret
lainahöyhenissä

No voihan asia olla toki niinkin - kuitenkaan kokonaisuus ei ole sama kuin lehdessä eivätkä kuvat, mutta olet oikeassa. En tee enää näin jatkossa :) 

Vierailija-Eveliina (Ei varmistettu)

ihana kun ymmärsit!=) tietty saa tehä niinku ite kokee parhaaksi, mutta mun mielestä olis ihanaa ku palstastasi kuitenki hirveesti tykkään, että sen sisältö paljastuis vasta kun saa lehden kätösiinsä :)

Piret
lainahöyhenissä

Eveliina: Tietenkin ymmärrän :)  Teidän lukijoiden palaute on älyttömän tärkeää !! Olen asiaa kyllä miettinyt molemmilta kantilta, mutta taidat olla oikeassa, että sisältöä ei kannata paljastaa täällä ennen lehden ilmestymistä.

 

 

Vierailija-Eveliina (Ei varmistettu)

Mukava kuulla :--) ja oot ehdottomasti mun top3 lemppari-blogeissa, joten on ihana lukea sun juttuja myös lempilehdestä <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä taas jolla lehteen ei ole köyhänä varaa on kivaa lukea näitä juttuja netistä, joten olisi sääli jos tällaiset kivat jutut katoaisivat vain lehtien sivuille... :/

Kommentoi